CDR.cz - Vybráno z IT

HTC má ještě do konce roku stihnout vydat nový smartphone, HTC Ocean Harmony

Před několika měsíci uvedl server GSMarena, že společnost HTC plánuje do konce roku 2017 vypustit další tři telefony. Dvě třetiny jejich prognózy se již naplnily, zbývá tedy poslední model, který již získal 3C certifikaci.

Před několika měsíci informoval zahraniční magazín GSMArena, že společnost HTC před koncem roku stihne vydat ještě tři mobilní telefony. Dva z nich měly dorazit v listopadu, poslední těsně před Vánocemi. Dle očekávání jsme se tak minulý měsíc dočkali telefonů HTC U11 a následně HTC U11 Life, budeme-li informacím nadále věřit, stále zbývá k oznámení prosincový model.

Ten nese označení HTC Ocean Harmony, přičemž už je možné jej nalézt v seznamech CCC. Z toho vyplývá, že model má brzy skutečně jít do výroby a distribuce.

 

Jsou známy i první specifikace, mezi něž patří čipová sada Snapdragon 652, která má být podpořena 4GB RAM a 64 GB paměti. Telefon dostal kódové označení HTC 2Q4R400. Doplní jej bezrámečkový displej o velikosti 5,99". Tentýž displej použilo HTC i u jiného modelu, konkrétně HTC U11+. S největší pravděpodobností se bude jednat o novou vlajkovou loď nízkonákladových smartphonů.

Různé zdroje hovoří ještě o výkonnější Lite verzi vyzbrojenou Snapdragonem 660, která bude o něco dražší. Model se Snapdragon 652 by měl stát okolo 400USD (~8700 Kč), zatímco výkonnější verze vybavená Snapdragonem 660 okolo 540USD (~11 800 Kč). 

Zdroje: 

Diskuse ke článku HTC má ještě do konce roku stihnout vydat nový smartphone, HTC Ocean Harmony

Žádné komentáře.