CDR.cz - Vybráno z IT

I šperky mohou být chytré: Dámské hodinky Armodd kombinují eleganci s funkčností

PR článek
Výrobci chytrých hodinek se stále raději upínají k unisex variantám a veškeré odlišnosti mezi pohlavími řeší jen barvami náramků. Jiným odstínem gumy však neukojíte ženskou touhu po špercích. Splňte ji přání hned dvakrát, darujte ji pozlacené chytré hodinky osazené třpytivými kamínky.

V minulosti nebývalo zvykem, aby ženy nosily hodinky. Namísto toho svá zápěstí zdobily šperky. S rozmachem chytrých hodinek o tuto možnost přišly, jelikož si nošení obou těchto doplňků spolu příliš nerozumí. Možná i vy za sebou máte zkušenost, kdy jste své ženě darovali náramek, který nyní jen chytá prach. Poučte se a darujte ji chytré hodinky i šperk, který konečně bude nosit.

Chytré hodinky ARMODD Candywatch Crystal 2 vstoupily do vod, kterých se většina výrobců obává. Spotřební elektronika, kterou vyměníte jednou za pár let, si příliš nerozumí s konceptem šperků, které většinou pořizujete na celý život. Přesto však nalezly Candywatch Crystal 2 rovnováhu, která ženy oslní i je cenově dostupná. Ani muži ale nezůstali zkrátka, pro ně si společnost ARMODD připravila řadu chytrých hodinek Silentwatch 4 Lite

V hlavní roli jedinečnost

Hlavní péče u Candywatch Crystal 2 se dočkal kulatý displej hodinek, který již na první pohled zaujme svým zdobením. Celá vnější osa ciferníku je osázená třpytivými kamínky, které zajišťují jedinečný vzhled. Kovové zpracování a zlacené zbarvení tento detail obzvláště podtrhne.

Svoji jedinečnost může vaše drahá polovička zdůraznit i výběrem displeje ciferníku, který si může buďto vybrat z předpřipravené galerie nebo importovat vlastní fotografii z mobilního telefonu. Vložená fotografie na jemném displeji vynikne díky rozlišení 240x240 pixelů při 1,09“ úhlopříčce displeje.

Pro technologii displeje zvolil výrobce správně praktický TFT, který oproti jiným technologiím nabídne skvělou čitelností na přímém slunci.

Funkce splňují všechny fajfky

Každé chytré hodinky dnes nějak pracují se srdečním tepem, kaloriemi a ovládáním telefonu. Některé hůře, některé lépe. ARMODD Candywatch Crystal 2 jsou na té lepší straně spektra. Hodinky upozorňují na příchozí hovory, zprávy i notifikace z nainstalovaných aplikací. Pro jejich náhled není ani nutné cokoliv mačkat, stačí jen otočit ruku a hodinky se automaticky rozsvítí.

 

Ačkoliv dnes funkci měření srdečního tepu nabízí drtivá většina chytrých hodinek, většina z nich pouze umožňuje měřit manuálně vyvolaný krátký časový úsek. ARMODD Candywatch Crystal 2 nicméně umožňují nepřetržité měření srdečního tepu, dále dokážou měřit okysličení krve, tlak, počet ušlých kroků, vzdálenost a dokonce kvalitu spánku.

Díky neustálému přehledu o srdečním tepu také mají daleko přesnější přehled o počtu spálených kalorií, jelikož dokáží počítat s fyzickou intenzitou. K ještě přesnější kalkulaci výsledků cvičení slouží široký výběr sportovních režimů, mezi kterými naleznete chůzi, běh, cyklistiku, jógu, švihadlo, badminton, spinning a dokonce sedy-lehy.

Symbióza s tělem ženy a telefonem

V neposlední řadě je nutné zohlednit i menstruační cyklus. Pro své přírodní prokletí využívá většina žen mobilní aplikace, ty však pracují s omezeným množstvím dat. Chytré hodinky Armodd oproti tomu pracují přímo s tělem a na základě průměrné tepové frekvence v průběhu dne i noci dokáží odhalit začátky i konce menstruačních cyklů a poskládat spolehlivý kalendář i u žen, které mají problémy s nepravidelností. 

K využití plného potenciálu hodinek slouží aplikace Glorify, která je plně lokalizovaná do češtiny a dostupná na zařízeních s Androidem a iOS. Instalováním této aplikaci spárujete obě zařízení, a s pomocí hodinek tak můžete ovládat některé funkce telefonu. Můžete například telefon prozvonit nebo ovládat hudbu, abyste mezi skladbami přeskakovali bez vytahování zařízení. Ženy obzvláště ocení možnost dálkového ovládání spouště mobilního fotoaparátu.

Zaujala vás značka ARMODD? Čtěte kompletního průvodce chytrými hodinkami a zjistěte, která produktová řada je šitá na míru právě vám.