CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k IBM končí s vývojem technologie pro rozpoznávání obličejů, prý je neetická

Všechno se dá použít jako "zbraň" a obrátit tak proti původnímu dobrému úmyslu. A i když od toho IBM dává ruce pryč, bude tu armáda dalších, co jeho pozici zastanou (už zastali dávno) a řešení nabídnou trhu. V číně velkej bratr do jisté míry funguje už dávno, ale jen pro číňany, s evropany to má údajně problém.

A jestli se bojí toho, co si uvařili v US, tam je to vyhrocené z obou stran a vzhledem k těm všem tlakům co se na nás valí (uh, zlaté devadesátky), tak jsem fak zvědavej, kam až to dojde, všechny ty regule a korektnost. Pozor, nechci aby to vyznělo jako rasismus, znám několik "cigánů" (ostatně, padl i dotaz přímo na ně, jak si nechají říkat) a nemám s nimi problém, není to důvod abych je všechny hanil, ale jiní "dobří hnědočeši" nám před roky ukradli spoustu mědi ze stavby. Vytvářet nové regule a střílet se do vlastního kolena není řešením téhle situace, stejně jako protesty a propagování násilí z obou stran :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pochybuji že vývoj nebude někde neoficiálně pokračovat. Tohle se všem vládním organizacím hodí až moc...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja bych spis rekl ze oficialne, ale neverejne :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No jo, na lootery uz se vari voda. A to je dobre.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A nebo uz je vyvoj proste dokoncen do takovyho stadia, ze neni moc potreba dalsi, dokud si to nekdo nekoupi a nezaplati jim to :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.