CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Instagram zachvátil celosvětový výpadek. Uživatele vítá chybová hláška

Este ze netrpim zavislostou zvanou "socialne siete"
Moze to tak ostat navzdy so vsetkymi socialnymi sietami a ludia sa zacnu zasa stretavat osobne.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Mám stejný názor. Nicméně sociální sítě jsou kromě jiného, také nejrychlejší způsob sdílení informací. Třeba různé akce, pařby, výlety, demonstrace a jiné pochybné aktivity :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak a teď ať někdo ostatním namlouvá jak je vynikající mít data v cloudu. Fakt data v oblacích.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

no co budeme dělat ? asi pujdeme všichni skočit z mostu :) koho to sakra zajimá ? že najká socko sít má výpadek ? no mně tedy ne

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ale jo, já si o tom rád přečtu. Myslím si, že v době cloudově-pozitivní je fajn o tom psát, protože někdy později může přijít pro některé cloudově-pozitivní osoby těžké vystřízlivění.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Co je doma, to se počítá, pánové. Ono to "zálohování internetu" není úplně blbej nápad, když se podělá něco, čemu se věří a bere jako naprosto stabilní a neotřesitelné.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

lidi co sedí na socko sítích tak ti nevystřízliví ani za 10000 let
zalohovat jak zalohovat ale celý internet ? asi těžko tedy aby si to zalohovala jedna osoba finančně dost nakladné , co ja vím tak se zalohují duležité data na internetu ale ne celý najky projekt na to mněly v norsku ale jestli to dotáhly do konce to nevím
aji kdyby člověk zalohoval jen ten "obsah " kam chodi tak nevím jestli je na to najky soft který by automaticky ukladal obsah stránek ne které vlezete , je něco takového ? navíc v dnešní pošahané době kdy eu řve autorská prava tak asi ba to nebylo mooc legalní ? nebo ano ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.