CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Vydá se iOS cestou Androidu? Apple zvažuje otevřít platformu pro vývojáře třetích stran

A tak nabraly akcie Applu ještě strmější pád :)

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Nemám rád klec, i když je zlatá, takže pro mě současné produkty Apple nejsou alternativa. Pokud změní svoji politiku, bude to jen dobře.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

To už tady bylo jednou... Dneska už se Jobs vrátit nemůže aby to spravil. Pokud se změní politika Apple tak se změní i iOS a vznikne z něj děravé řešeto Android.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Protoze iOS je na tom o tolik lepe... uzavrenost neznamena bezpecnost a ani ji nezvysuje.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Ale to vis, ze ano .... a pokud myslis uzavrenost jak je vnimana u iphonu nebo uplne stejne u WM, tak rozhodne zvysuje bezpeci a to celkem dramaticky. Treba na WM zadny jailbreak neni a ani nebude.
Otevrit muzou jen velmi malou cast, mozna tak browser a mozna tak mozille ....
Neinteligentnejsi reseni by bylo moct jailbreaknout/povolit par veci pomoci aktivace pres net .... milion cervenych hlasek a pri reinstalaci zase default (kdyby clovek telefon prodal a tak), zkratka podobne jak to ma microsoft ve WM. Neexistuje zadne, ze si kazdy automaticky zapne debug mod v androidu, aby mol tahat nepodepsane a neoverene aplikace a podobne ..... ikdyz gugl pochopitlne neni softwarova firma a nema kapacity zajistit neco schudneho (android je psany horkou jehlou), aby 95% android marketu nebyl jen odpad .... sice ten market je nejvetsi, co do poctu aplikaci, ale tech kvalitnich tam bude stejne jako pro jine platformy, takze je to fuck ....
Zkratka, pokud apple nejake moznosti uvolni, tak to bude jenom neco a jenom nekomu (verohodne firmy) a ne kazdemu nazdarkovi ..... napriklad vlastni browser na dolovani reklamy a podobne, jak je na androidu snad uz jakoze "dobrym" zvykem:o)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.