CDR.cz - Vybráno z IT

Jak se nalíčit na Silvestra: trendy pro rok 2021

PR článek
Rok 2021 překvapí odvážným a jedinečným líčením. Připravili jsme pro vás nápady na silvestrovské líčení a zbývá jen vybrat, co se vám nejvíc líbí.

Obličej. Asi jediné, s čím se nebude experimentovat, jsou tonální prostředky na obličej. Důležitý je krásný a přirozený odstín pleti, bez skvrn a výrazných barevných přechodů. Pleť by měla být svěží, odpočinutá a rozzářená. Důraz se klade na tonus a elasticitu pleti, její přirozenou krásu a zdravý lesk. Proto doporučujeme zvolit tekutý make-up s lehkou texturou, který má dobré krycí schopností a poskytne pleti perfektní vzhled. Zvolte například tekuté make-upy od značky Bourjois, které odhalí skutečnou krásu vaši pleti a poskytnou zářivý finiš. Mimochodem, v líčení 2021 se tvářenka a rozjasňovač buď vůbec neaplikují, nebo se nanáší velmi málo. V roce 2021 vládne přirozenost.

Přírodní obočí je v módě - bez jasného obrysu a tak trochu nadýchané. Stačí je důkladně pročesat a upravit pomocí gelu na obočí. Neměly byste jim věnovat příliš velkou pozornost. Hlavní akcent je kladen na oči nebo rty (podle toho, co chcete zdůraznit).

Oči. Pro ty, kteří v silvestrovském líčení chtějí zdůraznit oči, odborníci doporučují desítky různých možností. Každý si může vybrat něco podle svých představ. Mezi nejpopulárnější a nejjednodušší varianty patří klasické černé oční šipky, ty můžete směle vyzdobit třpytkami. Pro odvážnější existují dvojité šipky, které kombinují několik barevných odstínů. 

Další variantou je barevné kouřové líčení. Nádherná kombinace modré, žluté, černé, fialové, zelené, červené. Tato varianta bude ladit s jakoukoliv barvou očí. Elegantně vypadá také líčení s důrazem na jednu jasnou barvu: červená, oranžová nebo modrá. Mezi nesporné favority patří nasycený zlatý odstín. A nezapomeňte na třpytky! 

Další variantou je jeden nude odstín doplněný o barevnou oční linku a řasenku. 

Rty. Pokud jste zvolily černé šipky, aplikujte červenou rtěnku. Je to nesmrtelná klasika, kombinace, která nikdy nevyjde z módy. Módní zůstává také bordó, tmavé odstíny fialové a hnědé. Pokud jste se rozhodly zdůraznit oči, zvolte rtěnku v nenápadných nude odstínech. Vybrat si můžete texturu, která se vám líbí: matnou nebo lesklou. Nádherně bude na rtech vypadat i lesk na rty v jemných odstínech. 

Doufáme, že naše malé rady vám pomohly se rozhodnout pro tu nejlepší variantu silvestrovského líčení a že do nového roku vstoupíte jako královny!