CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Jak se vyhnout MHD? Sdílená kola Rekola budou na 14 dní zdarma

Během svých studií jsem 2x zkoušel jet do města na kole. Pokaždé to byla poloviční sebevražda.
Hustý provoz a rozbité silnice, několikrát mně třeba náklaďák vytlačil do kanálu....
A to dnes je ještě hustší provoz. Města u nás na to prostě nejsou pořipravená a to, že někdo namaluje pruh "pro cyklisty" doprostřed silnice kudy sotva projede auto, nebo namísto části chodníku tomu nepomůže.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ono i kdyby jste tu jízdu přežil, tak si myslím, že je to takové polovičaté řešení... To by chtělo, aby to kolo bylo dezinfikované po každém uživateli.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevite, jak je to s rohlik.cz?

iTesco priznava na svem webu, ze ma zaplnene terminy na 3 tydny dopredu, kosik.cz mi vyhodil do konce tydne vsechny terminy obsazene a kdyz tam kamos zavolal, tak mu rekli, ze je to bez sance, ze ma zkouset dalsi dny jakmile se tam objevi, ale kdy se tam objevi, nevedi, zatim je vsechno do nekolika minut po zverejneni obsazeno, takze se tam dostat je temer nemozne. Rohlik.cz ale aktualni dobu, jakou se musi cekat neuvadi a nechci se tam registrovat, kdyz nevim, jestli je vubec nejaka sance nakup uskutecnit. (Nejde mi o nakup pro sebe, ale pro starsi tetu.)

Co se tyka kola, tak musim do prace az ve stredu a teda budu dnes pracovat na zprovozneni sveho kola. Mam to sice pres celou Prahu, ale nez delat Hribovi magora s nahubkem, tak jestli nebude ve stredu chcat, tak to kolo zkusim.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.