CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Apple Lightning není rychlejší než Micro USB, prodává se i redukce

Cakat, ze kabel bude "rychlejsi" pri zariadeni ktore ma vnutorne obmedzene a nizke rychlosti je uplne zcestne - predsa to nemoze dat 100MB/s ked to neda ani flaska ktora je v zariadeni.

btw Ligthning je konecne poriadny konektor, oproti hroznemu USB. Nezalezi na jeho orientacii, je cely zaobleny ... paradna vec ked pripajam kabel naslepo ...

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

No furt lepší mít to hrozné USB, než hrozné USB a nějakou pofidérní redukci... a už by mohli konečně "vynalézt" to bezdrátové nabíjení, třeba tam pak nebude třeba strkat kabel 5x denně :)

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Bezdrátovou nabíječku včetně redukce 30-pin na miniUSB si můžeš koupit pár let (Dexim Frixbee).

"Měření" mě opravdu pobavilo, stejně tak autor článku, který je nejspíš velmi erudovaný. Příště bych zkusil měřit alespoň firewire 800 kabelem (běžně k dispozici jak pro iP4 tak iP5 nebo iPody, propustnost řádově vyšší než lemrácký USB). Video taky musel točit nějakej "mozek" :D

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Cinsky kabel: $6.60, redukce na microusb: $6.10 :)

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Prosím vás pěkně, ten Lighting kabel má na druhém konci co za konektor? Nebo je na tvrdo připájen do zdroje? Nejsem majitelem produktu s Lighting káblem, ale myslím, že na druhém konci je klasické USB2.0 jako na předchozím 30 pinovém a tím je dle mého dáno vše. Ano je možné, že ten 8 pin bude nějak nepatrně rychlejší, ale stejně to jde na druhém konci přes USB a to je prostě určí strop rychlosti a pápá. Teda poku samo nepodporuje USB3.0.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.