CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Jak je to s fenoménem zombie? Vědci vysvětlují, jak virus může ovládat housenky

No ale to preci neni "zombie" chovani, ale bezny princip parazitu. (neboli housenka v te dobe je nazivu)..

To same plati u toxoplasmozy, kdy se nakazena mys necha naschval sezrat, nebo strunovec, kdy se hmyz vrha sebevrazedne do vody..

+1
+21
-1
Je komentář přínosný?

Nemění chování jen u myší, ale dokonce i u lidí. http://www.national-geographic.cz/clanky/rozhovor-toxoplazma-dokaze-zmen...

+1
-17
-1
Je komentář přínosný?

No jasně , mě na toxoplazmóze nejvíc zaujalo rostoucí procentuelní zastoupení nakažené lidské populace v čase ,kdy ve věkové skupině 75+ už máme tři čtvrtě populace nakažených ... takže podle článku důchodce nad 75 let = ze tří čtvrtin jistý zombík ;)

+1
-23
-1
Je komentář přínosný?

Priatelia otvorme oci. Vobec nieje treba ziaden zombie virus aby ludia robili to co je pre nich skodlive.
Bohato staci nainfikovat mysel potrebnym "softwarom" . Klamstvo ,politika ,reklama, "nabozenstvo" aj vychova su len ine pomenovania toho isteho. A stadecko sa s radostou rozbehne do kostola mesity , vojny , hypermarketu , ci kadernictva ....

+1
-18
-1
Je komentář přínosný?

Politika, reklama, nabozenstvi a vychova nejsou ruzna pojmenovani tehoz. To jenom nekteri lide nam porad cpou totez a jednou predstiraji, ze je to politika, podruhe, ze je to reklama, potreti nabozenstvi .... neni to ani jedno. Prikladem skutecne reklamy je, kdyz je ve vesnici na baraku cedule "rajcata 30kc/kg" - a v tom baraku skutecne ty rajcata maji a skutecne za tu cenu.

+1
-21
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.