CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k A je to tady zase. Nejnovější Denuvo bylo prolomeno crackery ze skupiny CPY

A co jste čekali? :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A když 10.1. tady na CDR byl článek o tom, že Denuvo je opět neprolomitelné, ptal jsem se v diskusi zda někdo neví v jaké sázkové kanceláři by bylo možné si vsadit jak dlouho ochrana vydrží. Přiznám se, že i můj odhad byl optimistický (dával jsem tomu tehdy měsíc).
To se fakt tvůrcům her vyplatí ? Když si vezmu kolik stojí licence, musí se to testovat a vůbec je s nasazením takové ochrany nemálo práce a navíc nakonec na to nejvíc doplácejí poctiví zákazníci, tak se fakt divím, že jim to za to stojí. Vždyť tím oni sami ukazují svým zákazníklm, že být poctivý se nevyplácí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Proto jsem se zařekl, že třeba až vyjde nové Far Cry 5, tak si jej za plnou cenu rozhodně nekoupím. Buď v nějaké výrazné akci nebo vůbec. Nebudu jim podporovat Denuvo, které dělá technické problémy právě platícím zákazníkům. Pirátům je to jedno, buď si chvíli počkají, nebo si to hold nezahrají. Ono upřímně, asi málo her z poslední doby je Must Have. Naposledy takový Zaklínač 3, a právě ten byl distribuován přes GOG bez jakékoli ochrany. A prodeje má velice solidní. Prostě za dobrý produkt lidi rádi zaplatí. Nic proti FarCry, mám všechny díly, ale naprostá většina je prostě dle stejné šablony s podobně klišoidním příběhem. Slušná oddechovka na zahrání, ale klasika z toho nebude.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

ja FC5 za plnu cenu kludne kupim, ked plna cena bude max 20€ pri vydani. Za klasickych 60 si to mozu nechat a odomna dostanu znova 0,00 Gratulujem k obchodnemu modelu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nerozumim komentari.

60E cena pri vydani mi prijde v pohode, kdo to musi mit hned, at si priplati, spousta hracu radi herniho vydavatele podpori, proc by ne. Pro ostatni to v prvnim slevovem obdobi tak dva mesice po vydanmi slevej tradicne na 30E. A pozdeji pujde cena jeste vice dolu. Kazdy teda muze zakoupit tehdy, az mu jeho penezenka dovoli.

Jenze ta ochrana snizujici vykon pocitace, ktera navic z pocitace nejde odinstalovat ani po odinstalaci hry, ta tam bude porad, tudiz treba pro me je jak AC Origins, tak FC5 nekoupitelne a neinstalovatelne za jakoukoli cenu, nechci si rozbit Windows.
Ja jen doufam, ze to casem pirati cracknou a potom Ubi Denuvo a VMprotect odstrani a zbyde jen klasicke UPlay sitove overovani.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Si vzpomínám na dobu, kdy jsem nadával, jak je pitomé, že kvůli spuštění hry musím být neustále online. A teď když vidím Denuvo, co provádí (snižování výkonu, zbytečné zápisy na SSD), tak si říkám, zlaté obyčejné on-line ověření.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

60€ nedam za hru ani keby bola posledna na svete.. za 60€ mam na 2 mesiace elektrinu alebo dialnicnu znamku na rok, jedlo na tyzden... dat to za hru na 10-20 hodin je uplne neadekvatne.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Neznam soucasnou situaci ale 20E za dvouhodinovej film na BluRay nebyl vyjimka, to je podle me zcela prehnane.
Ale v poradku, od toho jsou po par mesicich slevy, abys mohl koupit levneji, to neni zadny problem. Mnohem vetsi problem je to Denuvo, to mi ver.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

20€ je 2 mesiace netflix, za 1 film to da len retard.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No já bych rád podpořil vývojáře, nikoli vydavatele. Bohužel už dávno neplatí že je to skoro totéž...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Co jsem cetl, tak snad hlavni problem v AC Origins je VMprotect. Jinak teda taky jsem si tu hru nekoupil, ale to ja nedelam nikdy, nekupuju novinky kvuli pozdejsim updatum a DLC. Jsem zvyknuty hrat celou hru najednou a rad si pockam, tak doufam, ze nez to vsechno bude, ze ty problemy vyresej a nejlepe Denuvo + VMprotect odstranej, ze uz to nebude aktualni. Ale je jasny, ze k tomuto tvurci her sahaji az po cracknuti, takze presto, ze si hry kupuju, tak musim piratum drzet palce.

Kdyz uz jsme u toho, jak je to s UPlay? Na chalupe nemam internet, Steam hry hraju v offline modu, neni s tim problem, ale UPlay jsem takto nikdy nehral, tak by me zajimalo, jestli to nejak jde nebo tam musi byt online neustale nebo crack?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

UPlay má také off-line mód, ale bohužel si nejsem jist, jaké omezení to znamená pro hry. Ale předpokládal bych, že se to bude chovat stejně jako Steam, a hry poběží bez on-line vychytávek a synchronizace pozic do cloudu. Ostatně, jaký jiný by měl off-line mód smysl? Ale Uplay používám minimálně, a nikdy jsem tam nic nekoupil. Hry co tam mám jsou buď z akcí zdarma nebo prolinkované ze Steamu (což je taky super, vyberu si jednu herní platformu, a Ubisoft hry vyžadují naistalování i té jejich a pokud hru spustím ze Steamu, naběhne i UPlay)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

záleží na hře. Některé hry jednoduše hrát offline nejde protože nepřetržitě komunikují se serverem.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.