CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Je tohle opožděný apríl? Fanoušci vypískali Blizzard při odhalení nového Diabla

no je fakt že D3 už je úmorně ohraný.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To si fakt mysleli že budou lidi nadšení z hraní na mobilu?
Nehledě na to že ta hra vyžaduje docela precizní ovládání...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tak D1 / D2+DD som presiel velakrat odpredu-odzadu a stravil za nimi veeeela casu.
D3 ma pre porodne bolesti nezaujalo a dodnes som ho nekupil. Neskor som vyskusal prvy 'zadarmo' quest, ale moc ma to nechytilo...
A ako tak pozeram, D4 si mozno uz ani nevyskusam a prenecham mladsim... ;-P

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pokud se nepletu, původní tvůrci Diabla I a II mají na triku Path of Exile a Torchlight I a II, takže proč plakat pro osud hry se jménem Diablo, když má dávno "duchovní nástupce" ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Protože path of exile zdaleka nedosahoje kvalit diabla a torchlight je taková odlehčená (žánrem) verze. Ani jedno není diablo nemá to tu atmosféru ani obsah..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Doporučuji Grim Dawn :-) Důmyslný talentový strom, spousta nepsaných synergií, komplexnost a velká svoboda v možnosti tvorby postavy. Vybíráte si dvě povolání, která kombinujete v jednu konkrétní. Základních povolání je osm, ale jelikož je kombinujete vždy s druhým, tak jich je spíše 28, přičemž i těch 28 můžete jet jiným stylem, s důrazem na jiné schopnosti, elementy, pasivněji, aktivněji, na dálku, na blízko... Kupříkladu Válečníka můžete zkombinovat s Nekromancerem, a výslednou třídou je Rytíř smrti/Death Knight. Nebo Kouzelník s Nekromancerem, čimž vznikne Černokněžník. A tak podobně.

Popis možná může odrazovat, ale všechno přijde tak nějak samovolně. Můžete různě zkoušet, a najít si svůj vlastní styl v průběhu hraní. Doporučuje devět z mých deseti palců.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pravda na Grima jsem úplně zapomněl a to jsem ho sám na Kickstarteru podpořil :-D
Velice pěkná hra.
Jo a nebo Van Helsing ... trilogie je to už?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

večer zkusim, sehnal jsem i češtinu :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Grim dobrý, ale úlet jako D2 to není ;) Asi jsem na to už starej...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Obsah D3 ..... kdyz pominu to leveleni ktere prakticky uz nikoho nezajima a hlavne se clovek do tech zon a k tem bosum uz nikdy nevrati. Tak pokdu clovek nezacina na zacatku sezony tak ho na max lvl dostane kamarad behem 15ti minut. Drtiva vetsina class ma pak pouze jediny build ktery je ten "nejlepsi". Prislusne veci na ten build clovek ziska po par hodinach. A pak uz je to jen nekonecne chozeni riftu leveleni gemu a doufani padnuti tech stejnych legendarek ktere uz ma ale s lepsimi rolly. Nove sezony uz dlouho nepridali vubec nic noveho. Takze kde ze je ten obsah Diabla ktereho jine hry nedosahuji?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ten obsah tam ale je, že ho ti ide nevyužívají protože ho už jednou odehráli na tom nic nemění... Prostě to člověka nudí protže už to zná nazpaměŤ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.