CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Jeff Bezos představil vesmírný modul, který pomůže kolonizovat Měsíc

Takových animací už jsme viděli.. Něco podného svého času předváděly i časopisy pro mládež v 50tých a 60tých letech, třeba takové ABC, ale je pravda že oni to malovali ručně :0)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No to je ukázkový příklad idiota za kseftem. Tak oni když najdou na měsíci vodu, tak ji přetvoří na palivo... Bravo, bravo

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jaký je to pocit, když looser co nikdy nic nedokázal, hezky a anonimně kritizuje někoho co toho dokázal tolik? :-D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevím co ma společného kritika likvidace tak vzacne komidy jako je voda, na planetě která ji ma málo s looserstvim.
Jinak já sefuju oddělení prepressu a technologii tiskových strojů pro flexotisk (10 strojů a 5 lidí), myslim ze na bezneho smrtelnika dobry post a jmenuji se David Kotulán. Kdo jsi ty a co umis ty?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Myslím, že jsou rádi za jakékoli technicky schůdné řešení. A obecně aby se z toho dal udělat nějaký závěr, tak je potřeba ne jenom kvalitativní hledisko (že se dělá z vody palivo), ale i kvantitativní. Kolik vody můžou tak řádově potřebovat? 1, 10, 100, 1000, 10000, 100000 tun? A kolik je jí dostupné v nějakém okolí základny, 1, 10, 100, 1000, 10000, 100000 tun? S každou nulou navíc vypadá ta situace dost jinak.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To chápu, jenze přetvářet vodu na palivo! Kde její odparitelnost, srážlivost je hrozně malá, není vývoj ale plýtvání zdroji. Proto produkcne nejsou a nikdy nebudou auta na vodík. Při představě 10 mil aut s nádrží na vodu... Voda je jako vzduch, s tím nejde plýtvat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To jsem asi nepochopil, myslíte auta na Zemi? Na Zemi je voda pro nějakých 10000000000000000000 aut na vodík, 10 milionů je nic. A hlavně auto na vodík z toho vodíku dělá zase zpátky vodu, takže o žádnou nepřijdeme (reálně vlastně vyrábí vodu navíc, protože aktuálně se většina vodíku vyrábí z uhlovodíků a ne rozkladem vody).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

kazaxx dobře :)
co se týká toho co kdo dokazal tak ono neni problem dokazat yxz věci a defakto cokoliv ale je to otazka peněz ! nemáš prachy "nic moc " nedokažeš tak to bohužel je

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No a co on vlastně dokázal? kromě toho že vlastní společnost která snížila náklady na distribuci vybraného zboží a odrovnala hromadu knihkupectví?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

no ještě podotknu ja bych to nazval velice luxusní rakev použítelně i ve vesmiru :) jelikžo v tomhle tam doleti tak leda mrtvoly :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.