CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Kalašnikov ukázal bojového mecha Igorka. Posílí ruské pozemní síly?

Proč ta masívní podesta pod robotem ? Neměl by minimálně stát sám ? Navíc "platíme za videa" na konci mi moc oficiální video nepřipomíná .
Od rusů jsme robotickou mulu ještě neviděli , zato maketu raketoplánu co po světě vozili sem a tam už ano .

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ona ta maketa raketoplánu uměla i lítat - jen přišli mnohem dřív než USA na to, že se to nevyplatí. Ukázali, že to taky dovedou, a hodili na to bobek.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Mě to připadá jako způsob, jak z ruského státního rozpočtu vytáhnout další peníze na naprosto nereálný projekt. Pochopitelně to s bohatýrským úsměvem na rtech zaplatí ruský důchodce v tričku "Krym náš" .

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Něco vám uniká. V Rusku je dávno kapitalismus a mnohem méně regulovaný, než tady. Takže firma Kalašnikov si s tímhle hraje na vlastní triko a žádný důchodce jí na to nepřispívá, tedy pokud nekupuje její výrobky. Jestli se jí to povede a stát to od ní koupí, to je ve hvězdách.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

V Rusku je verze mafiánského kapitalismu regulovaného nezbytností zastřešení těmi správnými osobami. I při prodeji úspěšných raketových motorů do zahraničí je tam "nezbytný" prostředník, u kterého zůstává marže, takže vlastní výrobce ekonomicky skoro padá na ústa.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.