CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Kde sledovat anime online zdarma a v původním znění?

Proč tu asi chybí označení autora a "PR článek"?!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dobrý den, protože se jedná jen o umístění affiliate odkazu do standardního redakčního článku; proto také necháváme otevřenou i diskusi. Obsah článku nebyl dodán klientem, je redakční a věnuje se možnostem sledování anime obsahu pomocí VPN; a to jakékoliv.
Proto také v článku otevřeně přiznáváme, že z případných prodejů u NordVPN bereme provizi.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Prosím odstraňte z titulku slovo "legální". Ano, používání VPN je legální, pokud nejste v zemi jako je třeba Čína, kde můžete používat jen VPN schválené státem, ale obcházení regionálních restrikcí je porušení podmínek služby (terms of service) a takový CrynchyRoll vám může zcela legálně zablokovat účet.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Pokud ale koukáš zdarma tak ani žádný účet nepotřebuješ a s žádnými podmínkami služeb souhlasit ani nemusíš. A i kdyby tak pokud si to neplatíš tak tě nějaké smazání účtu moc neštve.
Ale hodilo by se to tam pripsat jako upozornění. Taky ale zalezi co definujes jako legalni. Legailni z pohledu ceskeho zakona nebo povolene v ramci terms of service?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Raději upraveno.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Děkuji za úpravu. Samotného mě to mrzí, protože jsem z nadpisu zadoufal, že se objevila nějaké nová legální cesta, ale přes VPN to bohužel není. Jinak třeba už zmíněný Crunchyroll to má doslovně vypsané v podmínkách a rychlý google search odhalí, že bany za tohle padaly a padají.

7. Obligations for Crunchyroll Users.
The Site and Services may be used and accessed for lawful purposes only. You agree to abide by all applicable local, state, national and foreign laws, treaties and regulations in connection with your use of the Site and Services. In addition, without limitation, you agree that you will not do any of the following while using or accessing the Site or Services:
...
Forge any TCP/IP packet header or any part of the header information in any posting or in any way use the Site or Services to send altered, deceptive or false source-identifying information;

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jo je to smutné. Vlastníci práv blokují nelegální obsah, ale nenabídnou legální alternativu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Psát články s vytučněnými hesly ve větách je začátečnická chyba, kterou dělají mladičké bloggerky píšící nadšeně o pozitivních účincích jarní detoxikace. Prosím ne, trhá to pozornost a z článku skládajícího se z normálních vět se stane hromádka nečitelných větví. Díky.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Netflix něco má, Amazon prime taky, ale množství a často i tituly jsou bída. Mě se podařilo ještě kdysi koupit na ebay originální dvdčka v době, kdy byl dolar za cca 15,-.
Souhlasím s názorem noblocha. Zájem je a pokud by šlo spolupracovat s komunitou, pak by šlo spoustu děl i otitulkovat bez větší finanční zátěže.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tolik polopravd a lží jen aby prodali VPN. Torrenty co se týče anime jsou super rychlé, žádné uherské roky. Co se týče časování apod. 90% group to má v pořádku. Jako platit si VPN abych se mohl dívat na obsah skoro legálně je k smíchu. Když už pirátím tak zadarmo. A taky Crunchyroll apod. těžce cenzurují obsah takže taky nepoužitelné. V případě některých anime se třeba v kuse koukáte i minutu na černou obrazovku. A taky většina anime je roztříštěna do x služeb i když v originále to běží na jedné tv stanici většinou (a zadarmo).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Crunchyroll toho má celkem dost i bez VPN. Jen bych radši aby byl v něčem víc jako Netflix - ukazoval co člověk viděl a doporučoval na co se podívat ... ne jen seznam anime a to na co se člověk kouká tak max uložit do fronty :D Neměl by někdo spolehlivou náhradu horriblesubs stránek (v jednoduchosti, předhlednosti a relativní rychlosti vycházení :D ) ? :D Erai-raws stojí za prd a hledat to na nyaa je za trest :D

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

SubPlease

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tohle okrajový zboží je problém... nejde koupit.
- Proto Netflix, HBO, ani jiné filmotéky nejsou řešení. Všechny mají něco exkluzivní a žádná nemá všechno. Takže je člověk musí platit všechny a beztak něco (třeba jedno konkrétní anime) nesežene.
- Řešení je jednoduchá daň typu... 500 Kč měsíčně a máte legální vše, bez ohledu na zdroj, původ nebo formát.

Nó ale to nejde..."Chcete film promítat v Česku?" "Tohle jsou naše pravidla." Jde to ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak se dívejte tady na anime https://www2.kickassanime.rs/

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.