CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Kingdom Come: Deliverance najdete za desátekl v novém Humble Monthly

Kingdom Come na PS4 jsem před měsícem koupil za 500Kč u oblíbeného prodejce . No ale i tak Humble Monthly potěší i když většinou kupuji hry jen na jednu z platforem , většinou díky němu si člověk doplní knihovničku i na PC .Mimochodem Mechanicus minulý měsíc taky nebyl rozhodně špatným překvapením .
Humble Monthly prostě dneska je mnohem povedenější službou než vyděračské PS+ .....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zrovna tenhle měsíc se PS+ s Detroitem docela vytáhli. Já sice hru dávno vlastním, ale líbí se mi, že tam dávají dost nové tituly.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Koukám na ty stránky https://www.humblebundle.com/monthly a přemýšlím, jestli to monthly znamená, že to je předplatné na 1 měsíc, nebo měsíční částka při předplatném na jeden rok. Je tam napsané "Subscribe for $12/month". Vzhledem k tomu, že po rozkliknutí si můžu vybrat z možností: Monthly, 3-mont, 6-month a 12-month, tak předpokládám, že monthly (měsíčně) znamená platba na jeden měsíc. Ale ten pojem je dost zavádějící. Už jste to někdo koupili? Aby mi pak měsíčně nechodila faktura na 12 dolarů.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pochopil si to naprosto přesně ...předplatné funguje na principu měsíčního strhávání 12 USD od první platby z tvé kreditky/debetky. Ty si můžeś vybrat jen jestli chceš slevu (cca cena jednoho, dvou měsíců ) když zaplatíš půlrok či rok najednou . Samozřejmě předplatné si můžeš pauznout , nebo zrušit. Vyzkoušeno a funguje . Samozřejmě pro každého to není .

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ano, občas kupuji. Je to částka za jeden měsíc, dole lze nastavit koupi na jeden, tři či šest měsíců, nebo rovnou na rok (potom je to průměrně za měsíc 11 dolarů místo 12). Nejsem si teď ale jistá, myslím, že se to automaticky platí dál, pokud člověk nedá zrušit předplatné - to je ale jednoduché, stačí na https://www.humblebundle.com/monthly/subscriber kliknout na "Manage Your Subscription" a zde "Cancel My Plan". Mimochodem jsou hrozně vstřícní, když se to člověku opět zaplatí, že to zapomněl zrušit, stačí jim napsat a vrátí peníze :).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.