CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Kingdom Come: Deliverance odložilo 95 % hráčů. Co z čísel vyvodit?

Kingdom Come jsem si popravdě stáhnul z torrentu abych zjistil jak pujde na mém PC. Bohužel mam nízký FPS,doskakování textur,lagy... Sestava AMD FX8350,32GB RAM,GTX1060 6GB G1 Gaming (overclock). Až se povede hru optimalizovat aby mi jela alespoň 50 FPS stabilně,neváham,kupuju a dohraju si jí klidně 5x po sobě. Myslim že právě problémy s optimalizací můžou za to že se to přestalo hrát. Bohužel za ty problémy nemůžou vývojáři,ale použitej engine. Totiž i neupravenej CryEngine v Crysis 3 běhá na AMD procesorech špatně. A to Crysis nemá otevřenej svět jako KDC. Zatim hru odkládam k ledu a až uvidim nějakej benchmark se zlepšením,hned kupuju. Doufam že pak už bude jako třešnička na dortu i CZ dabing ;-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To je "jenom" procesorem. Na RX570 a Ryzenu 5 1400 mi fičí dobře i na 2560x1440. Jenom ty načítací časy jsou teda opravdu bída.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jj. I starej Phenom2x4 byl herně výkonější než FX.. Bohužel. To moje CPU je bída

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mám stejný problém s Intel I5 2500K na 4,5Ghz - v kombinaci s GTX1060 6GB je to FPS bída.
Na druhou stranu i ta bída je obdivuhodná na 7 let starý procesor :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já ho taky zatím odložil. Zatím čekám, než Vašut namluví Jindřicha. :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jindřicha by měl dabovat Agraelus ať je nějaká prdel :-) Koukni https://m.youtube.com/watch?t=506s&v=6uUc8wQgtqQ

Sorry za odkaz z mobilního YT. Píšu z mobilu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No já v tom mám už 70 hodin a stále (na GOGu) pomalu přidávám ;)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jako je mi trapný že jsem tu hru zpirátil. Jenže na refund je omezenej čas a když budu čekat na patch kterej to opraví tak na refund nemam nárok. Proto si hru koupim až bude opravená. Na druhou stranu když jsem si koupil GTA5 kvuli online,makalo suprově. Pak vyšel nějakej update kde je prej anticheat a další DRM zbytečnosti. Teď mi GTA Online běhá o cca 20 fps míň. Propady pod 40FPS nejsou vyjímkou. A po 2,5 letech už bohužel refund nedostanu i když jsem vlastně v právu...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já to mám z Kickstarteru léta páně 2014 a stále čekám, až tu hru dodělají. Počkám si na hladký gameplay, nechci riskovat ztráty sejvů a ptákoviny typu "jdu do vězení, protože strážnej si stoupne k žebříku, po kterým nemůžu vylézt, protože tam stojí a řve na mě, abych vypadnul".

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Mě ta hra velmi baví a zatím mám odehráno okolo 70 hodin. Po těch všech arkádách je tohle takový příjemný vánek a došlo mi, jak bych se mohl třeba u FC4/5 královsky bavit kdyby ty hry měly trochu ucelenější a smysluplnější příběh a nebyly to takové extrémní arkády.
S technickým zpracováním je to trochu horší, ale i po místech s více NPC se po posledních opravách dá relativně dobře(vztaženo k předchozímu stavu) pohybovat a s každou opravou mi jdou i FPS trošku nahoru.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Co je to s větším budgetem? Neco jako s větším carem?

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Něco jako s větším chuyem.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

s carem = s autem ty chuyem

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

A co je to platforma? A co je to singleplayer? A co je to mainstream? A co je to dominantní? A co je to marketing? Uplne normalni slova, ktera prirozene pronikaj ze svetovych jazyku do ostatnich... Asi jako 99 % naseho slovníku, se kterym byste se pred par set lety taky nedorozumel. Dneska to jde ale diky internetu vsecko rychleji, na case si zvykat.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Stačilo napsat že nevíte co to znamená "s větším budgetem".

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Nevim, proc by melo byt v poradku zvykat si na to, ze nekdo pise cesky text a naprosto zbytecne v nem pouziva anglicka slova, ackoliv se to da uplne normalne a bez ztraty vyznamu napsat cesky.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

A nechces si jit resit tyhle narodovecke mrdky nekam do svoji SPD bubliny na facebooku?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Hru jsem dohral behem prvnich par tydnu po vydani a ten jeden pruchod mi zabral asi nejakych 95h. Hru povazuji za jednu z nejlepsich co jsem kdy hral a je pro mne srovnatelna se tretim Witcherem i Skyrimem. Tyhle povedene singleplayer hry si s velikou chuti zahraju nekdy po roce zase znovu a nic vic od nich ani neocekavam. Naopak pokud by to byla multiplayer hra, tak by mi nemela co nabidnout a pravdepodobne bych si ji ani nikdy neporidil. KDC je (nastesti) zamerena na mnohem uzsi skupinu hracu, ale na druhou stranu je o to vice originalni. Zminovana cisla mi neprijdou vubec nijak prekvapiva, ty ostatni hry jsou neporovnatelne "mainstreamovatejsi". Hry si znovu zahraju jen kvuli jejich zabavnosti. Hrat dokola znovu jednu a tu samou hru mi teda neprijde nijak atraktivni, nestojim o to a hracum s touto potrebou vazne nerozumim.

PS: KDC ma sice trochu tezsi zacatek, ale jak se clovek seznami s hernimi mechanismy a prijde na to jak ji hrat, tak je pozdeji naopak velmi snadna - pro mne to je jeji nejvetsi slabina.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jo, learning curve tam je ;) A je pravda, že po pár percích a tunách nakradených věcí si člověk připadá jako king. Abych za pouhý měsíc herního času (podle statistiky dnů strávených ve hře) měl brnění za 10-15k a dalších 10k v keši a všichni mě oslovovali "ser najt" je v rozporu s tím, že hra byla marketována jako hra za obyčejného člověka, žádného hrdinu ;) (ale je pravda, že když jde proti mě 3+ lidí v plátu, tak šanci nemám)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.