CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k KLDR vyvinula řízenou střelu dlouhého doletu. Může nést jadernou hlavici

Tak jelikož Tomahawk má průměr půl metru, tak tam určitě narvou průměrnyho korejce, kterej to pak řídí

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak myslím, že v době, kdy pitomý Mavicy umí věci, o kterých se Tomahawkům ani nesní, tak si myslím, že severokorejci se už bez těch kojenců obejdou :-)

Na to, aby ŘSPDL letěla z bodu A do bodu B, kopírujíce terén v bezpečné výšce a pak v bodu B pomocí kamery identifikovala svůj cíl, nepotřebuješ žádné super know how. S patřičným rozpočtem bych to zbouchal doma v garáži do měsíce, nejdéle dvou. A i když Severokorejci nebudou mít tak snadný přístup k potřebným modulům, jako bych měl já, tak mají zase obrovské množství chytřejších lidí, než kdy já byl.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

"tak mají zase obrovské množství chytřejších lidí, než kdy já byl."

Prakticky cele obyvatelstvo.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

No a teď si představ, jak špatně na tom jsi ty, který jsi nesrovnatelně hloupější než bych byl byť po odstranění obou hemisfér ;-)

Zeptal bych se tě, jestli ti někdy není smutno jak tupej a zbytečnej tvor jsi, ale améby nad tímhle nepřemýšlí ;-)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Je to podzvukove takze toho moc nepenetruje, je ale otazka jak dobre jsou skenovany pobrezni vody kolem USA ci Japonska pro nizkoletici rakety, netusim jak to ty zeme resi, jestli radarovyma bojkama nebo jak je vlastne tvorena obrana toho perimetru, moc se mi ale nezda, ze by s necim takovym nebylo pocitano a vsechno se jen soustredilo na protibalistickou obranu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.