CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Které společnosti z videoherního průmyslu podporují Ukrajinu a jak?

tak už nam vzorná súdružka zväzáčka dokončila nástenku najlepších pracovníkov herného priemyslu a už môže začať šuchotať dolárikami a euríčkami :-)

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Ty jsi blb.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

No jako nic moc... :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Názor mainstreamu.
https://www.denik.cz/z_domova/fake-news-ukrajina-usa-rusko-biolaboratore...

A teď, tradá! - sami američané ukazují.
https://www.foxnews.com/opinion/tucker-we-have-right-know-this
Američané pomalu potvrzují ruské „dezinformace".

Stejné to zřejmě bude i u vzájemného ukrajinsko-ruského obviňování z ostřelování evakuačních koridorů z obléháných měst. Rusové se chtějí zbavit civilního obyvatelstva v bojové zóně (proto ty koridory vytvářejí), zatímco ukrajincům např. z pluku Azov slouží civilní obyvatelstvo jako ta poslední překážka mezi nima a ruským dělostřelectvem. Rusové mají v dělostřelectvu obrovskou sílu a jen to civilní obyvatelstvo jim brání ji využít naplno - systematicky jím ničit každou budovu odkud se na ně střílí. Neexistují důvody proč by utíkající civilisty ostřelovali Rusové a ne Ukrajinci. To jejich Zelí jen chce zatáhnout do války co nejvíce dalších států, a proto vše překrucuje a nafukuje. Např. jeho reakce na neškodný požár v jaderné elektrárně, byla typickou meganafukovačkou.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

no jo, fox vs democrats... LOL. Článek upletený z divokých domněnek a teorií, alias z hoven bič.

"Does Ukraine have biological weapons? Ugh, Ukraine has biological research facilities. What? You mean secret bio labs like the secret bio labs that Ukraine definitely doesn't have? Ukraine has those? Yes, it does. And not only does Ukraine have secret bio labs, "

Klasický manipulativní text, který dělá závěry z výroků, které nic takového vůbec netvrdí a ani nenaznačují.
Jiný příklad jako analogie výše uvedeného manipulativního textu: "Ukrajina má jaderné reaktory. Cože?! Ukrajina má reaktory? Ty přece produkují plutonium, to znamená, že Ukrajina má atomovou bombu, i když tvrdila, že ne!"

Tradá!

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Tak si říkám, jestlil by nebylo lepší kdyby tam herní společnosti své produkty dál nabízely a veškerý zisk z toho posílali do Ukrajiny. Navíc by tam zůstávaly dost možná málo cenzurované komunikační kanály přes které by se třeba nějaké informace dostaly kam je potřeba.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.