CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Kyocera vyvinula ultratenké reproduktory, má je již první LG televize

zvuk jak z plechovky, nevěřím že to bude zvučit dobře!

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Nedivil bych se, kdyby to znělo lépe než ty legrační plastové kostičky, na kterých poslouchá většina počítačíků. Mimo to, LG už s něčím podobný experimentovalo dříve, pokud se nepletu.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Stejně jako u motorů, i u reproduktorů platí "objem ničím nenahradíš".
Zvuk to určitě dělat bude, ale to bude tak vše...

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

však je to v článku uvedeno. Nejvěší má 200Hz-20KHz - myslím že dalšího komentáře netřeba. Zapomeňte na basy.
Další verze jsou k smíchu úplně 500-600Hz - 20KHz..... tady už jsme v oblasti středních tónů

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ještě že je televize v silným úpadku. Když se budu chtít podívat na film, pustím si ho raději na 24" monitoru u počítače s kvalitníma, velkýma ideálně 5.1 bednama nebo budu obraz promítat dataprojektorem na plátno stahovaný ze stropu před nábytkovou stěnu v obýváku. V každým případě budu chtít kvalitní, rozhodně víc než stereo repráky ve dřevě. I ženský chápou, že na velikosti záleží. :-D

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Pán je koukám fajnšmekr. Už vidím, jak se v obýváku koukám na srandovně malinkatý 24" LCD monitor. Nehledě na to, že kdyby to bylo IPSko s nějakými slušnějšími parametry (kontrast!), tak už stojí tolik co 42-50" plasma. Ale jinak dobrý.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

27" S-IPS/PLS 2560x1440, bez prevodnikov a vstupnej elektroniky - prakticky bez intputlagu (velke + pre filmy) za 7500,- z cudziny. Staci sa neobmedzovat pri nakupe tuzemskym trhom. ;)

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

A ak nieco z nasho trhu a s naozaj peknym kontrastom v cene +-6 tisic, tak urcite BenQ GW2760HM. Je mi jasne, ze 50" to nenahradi, ale za 6ku plazmu asi tazko zozeniete a vas argument nebol zrovna 2x na mieste.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Myslím, že použijí fintu s nahrazováním basů vyššími harmonickými zvukovým procesorem. Samozřejmě to nebude ideální, ale BFU si to koupí.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Ty nízké frekvence jsou úžasné, ale kde je ta amplituda, aby ten kopák byl taky slyšet? Miluju tyhle bzučítka... :D

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

No, třeba na basy použijí ten elektromechanický měnič co se dá přidělat na stůl či na nějakou větší plochou desku. Třeba ho namontují zezadu na střed TV :§), plocha veliká. čím tenčí výrobek tím poddajnější.
Kdysi jsem dostal k něčemu jako bonus "skládací" papírové reprobedny. v nich je použit takovýto měnič a kupodivu to hraje "výšky i basy" (v rámci možností).

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.