CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Leef Bridge – dvojitý flash disk pro přenášení dat mezi počítačem a smartphonem

ja teda nevim ale pedstavoval jsem si prenaseni dat z mobilu do pc jako neco jineho. pokud dobre z obrazku chapu, tak bud jsem pripojenej k telefonu nebo k pc. ale ne k oboum soucasne. to je ale pak k prdu, to muzu telefon rovnou pripojit ke kompu pres kabel a mam to rychlejc. nebo mi snad neco unika? v clanku o tom pisete jako kdyby to melo jit najednou, ale tomu neverim, podle obrazku kdyz totiz pripojim do jednoho, tak tim na druhy strane odsunu a znemoznim pripojeni druheho

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pro spoustu lidí je výhodou, že flashka lze připojit jak k mobilu, tak k PC, bez dalších kablíků a spojovátek. Ano, k propojení telefonu a PC slouží normální propojovací kabel, k tomu nepotřebuješ speciální bazmek.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

No pro frikulíny je to kůl, borec borkyni vyfotí v hospodě, nakulí na flešku a vona pak doma čenžne na pecku frontfejs ne? :-)))

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Najednou by to jít technicky nemělo, tedy alespoň pokud je ta fleška udělaná dobře. Napětí z obou stran by nemuselo dělat dobrotu, pokud tam pochopitelně není nějaká ochrana.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Asi jsem cetl jiny clanek. V tomhle totiz nic o soucasnem pripojeni flashky k telefonu a PC nic neni. Krom toho by to slo aplikovat leda u ntb, protoze pochybuju, ze by to udrzelo ten mobil ve vzduchu. USB na PC vetsinou nejsou na urovni jakekoli podlozky.

Krom toho pokud se podivate na fotky, je vam jasne, ze flash disk se posouva v plastove kolejnici, ktera umoznuje soucasne vyuziti pouze jednoho USB. Druhe je v tu chvili zanorene pod tou kolejnici.

Nicmene souhlasim, ze je jednodusi pripojit telefon kabelem a prenaset data primo. Pokud se nekomu nechce pripojovat kabel, at si poridi telefon s NFC a nejakou NFC podlozku permanentne pripojenou k PC.

Pokud jde o prenos dat mezi dvema smartphony/tablety, uprednostnim WiFi spojeni. Na co bych se otravoval s nejakym vymennym mediem, na ktere nejdriv musim data nakopirovat a nasledne od tama zase prekopirovat na druhe zarizeni.

Myslenka zajimava, ale imho zbytecny produkt.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zbytečné to dozajista není, jinak by se to nenamáhali vyrábět. A primární použití je především pro mobily bez slotu na microSD. Tam je pak možné někde na cestě bez pomocí laptopu či jiného zařízení buďto zazálohovat třeba fotky z mobilu a nebo si naopak do něj nahrát další písničky atd. Mám na tyto účely jednu po domácku přebastlenou starší USB flash, kde původní majitel urval USB, nyní je tam napájený micro USB a perfektně fachá s telefonem. Pro připojení k PC pak slouží malá redukce.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.