CDR.cz - Vybráno z IT

Legendární Burnout Paradise v remasterované 4K verzi vyjde už zítra

Vzpomínáte na ikonickou závodní pecku Burnout Paradise, ale bolí vás, že ji poznamenal zub času? Usmálo se na vás štěstí, hru si zahrajete klidně ve 4K, a to už od zítřka.

GamesCom ještě oficiálně neotevřel své brány a z výstaviště v Kolíně nad Rýnem už k nám plynou první informace o remasterovaném Burnout Paradise. Závody zasazené do otevřeného světa přijedou na monitory PC hráčů už zítra, 21. srpna. Majitelé Origin Access a Premium uživatelé si navíc titul můžou stáhnout již dnes.

Burnout Paradise je dobrou volbou i v případě, že zrovna neholdujete závodním hrám. „Jeden z největších úspěchů Burnout Paradise tkví v tom, že vám dovoluje dělat něco úplně jiného, než ostatní závodní tituly. Při hraní budete prostě jen chtít usednout za volant a řídit – bez nepřátel, soutěží nebo běžícího času,“ říká jménem vývojářského týmu Hannah Dwan.

PC verze očekává také dalších sedm DLC, všechny ve 4K rozlišení. Nechte se navnadit také akčním trailerem s tematickou skladbou „Paradise City“ od Guns n' Roses.

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Legendární Burnout Paradise v remasterované 4K verzi vyjde už zítra

Pondělí, 20 Srpen 2018 - 17:49 | Mastafa | Taky to nechápu. Hraju Screamer v 480p a pohoda.
Pondělí, 20 Srpen 2018 - 17:40 | Milan Jelito | A k cemu 4K verzi závodní hry? Pred par tydny...

Zobrazit diskusi