CDR.cz - Vybráno z IT

Legendární Dust 2 mapa z Counter-Strike bude přepracována

Vidoeherní průmysl má ikonické postavy, příběhy, zasazení, ale jen málo map. Mezi těch pár se nicméně s jistotou řadí Dust 2, který se brzy dočká nového updatu, nikoliv ovšem předělání, jak zdůraznilo Valve.

Jedna z vůbec nejpopulárnějších map série Counter-Strike se bude měnit, nikoliv ovšem nijak zásadně. „Dust 2 se postupem let vyvinulo v jednu z nejvybalancovanějších a nejikoničtějšch map CS:GO. To jsme brali na vědomí a rozhodli jsme se mapu dále vybrušovat, než dělat úplný redesign,“ řeklo Valve.

Namísto drastických změn se tak mapa dočká drobných úprav jako zlepšení viditelnosti na dříve moc tmavých místech či zjednodušení pohybu po mapě. Větších reforem se dočkalo jedině stylistické provedení mapy – výbušniny na B nyní budete pokládat vedle rekonstruované Kasby, zatímco A se proměnilo v hotel.

Spolu s tím se zkrášlení dočkaly i textury a lépe vypadají i modely postav, viz úvodní obrázek. Změny je možné porovnat s interaktivním posuvníkem na stránkách Counter-Strike. Mapu si už můžete sami zahrát v CS:GO beta. Stačí na svém Steam profilu u zakoupeného Counter-Strike: Global Offensive zvolit vlastnosti a v záložce Beta povolit svoji participaci.

Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Legendární Dust 2 mapa z Counter-Strike bude přepracována

Sobota, 14 Říjen 2017 - 07:39 | Misko Uško | cs:go je ta hra čo sa tam nedá skákať ale len...

Zobrazit diskusi