CDR.cz - Vybráno z IT

Legendární Shadow of the Colossus ožívá na PC ve jméně Prey For The Gods

Prey For The Gods 5
Jen málokterá hra si říká více o HD remake, než právě Shadow of the Collosus slavící letos 10. výročí. Přestože se jistého navýšení rozlišení dočkal titul v roce 2011, stále si jej mohli užít jen vlastníci konzolí Sony. Prey For The Gods přišlo chybu napravit.

Prey For The Gods nabízí veskrze vše, co činilo Shadow of the Colossus na první pohled tím titulem, který se zasloužil o výsostné pochvaly a grandiózní zážitek – ponurá atmosféra a kolosální nepřátelé, jejichž gigantičnost si žádá důmyslnou taktiku, většinou zahrnující lezení na jejich bedra. Z dezolátní pouště se ovšem přesouváme do zasněžených severských krajin.

Prey For The Gods 4

Prey For The Gods 7Prey For The Gods 3Prey For The Gods 6

Původní Shadow of the Colossus oslavil včera 10. výročí od svého původního vydání, shodou okolností den, kdy se Prey for the Gods dočkalo oznámení. Jelikož jsou ale Team Ivo (autoři Shadow of the Colossus) momentálně zaneprázdněni vývojem The Last Guardian, mohou hráči oslavit kulatiny alespoň touto náhražkou od No Matter Studios, která konečně potěší i majitele PC (Win) a Mac.

Zajímavostí je fakt, že na tomto titulu dělají pouze tři vývojáři, kteří pokračují v přípravách po večerech z "pouhé" lásky ke hrám. Snad se podobných bezesných nocí dočkají i hráči, zatím však není známo kdy. Z upoutávky prozatím vypadá Prey for the Gods více než slibně. 

Diskuse ke článku Legendární Shadow of the Colossus ožívá na PC ve jméně Prey For The Gods

Úterý, 20 Říjen 2015 - 21:44 | Psycho Mantis | nevím, co na to říct. Jenom 3 lidé snažící se...

Zobrazit diskusi