CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Lidé.cz končí; lovení a stíhání sexuálních predátorů bylo příliš nákladné

Žádná škoda. Mrtvou platformu si z toho udělali sami.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No, neřekl bych žádná škoda. Té současné formy ani ne, ale té původní jo, ta měla řekl bych slušný potenciál. Jen si tehdy holt někdo musel honit ego a totálně to rozrýt, takže to nakonec nikdo už moc nepoužíval. Třešničkou na dortu byla v době přechodu na novou verzi naprostá ignorace všech nářků uživatelů, že takhle se to fakt nedá.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Původní Lide.cz jsem rád používal kvůli diskusním fórum na různá témata. Dá se říci, že podobně jako v současnosti přistupuji k Redditu. Několik vláken jsem dokonce sám založil a spravoval je posléze jako moderátor.
Bohužel Seznam zvolil vývoj směrem k plnohodnotné seznamce a prakticky všechny místnosti proměnil v živý chat. Kdyby se namísto toho vydal cestou českého Redditu, myslím, že by měl větší šanci uspět.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mně to přijde jako výmluva s nějací "predátoř" je to poslední co by je trápilo.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

...jenom deset za den?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ty predátory tam mohli krásně chytat a liskat na hromadu.
- Bylo to Seznamu, taže naše firma, která dá data naší Policii.

Zrušením té služby ti předátoři nezmizí, ale přesunou se na Facebook.
- Takže se data budou muset žádat od Facebooku z USA a rozhodně to bude složitější než "zavolat Frantovi z mravnostního do Seznamu".

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Uh, celých 10 za den! To je teda kláda, 8h pracovní směna řekněme 2 operátoři, to jim zbývaly jen 2h na jeden profil... To je za rok 3650 sexuálních predátorů, to by mohli být asi tak všichni u nás v republice. Je to Seznam, co jste od nich čekali? Takže po Spolužáci, končí i Lidé, teda až poté co jej domrvili. Asi už žádná škoda. Není nad manažerská rozhodnutí dělaná z Martiniqu od Banánového Daikiri. Jen tak dál, On to místo někdo zaplní.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.