CDR.cz - Vybráno z IT

Logo bez grafika: Využijte online program s neomezeným počtem návrhů zdarma

Vztah s vašimi zákazníky si budujete ještě dávno předtím, než projdou prahem vašich dveří. Důvěryhodnost a přístup své značky prezentujete kvalitou svého loga, které tak může v jediném obrázku říci více než tisíc prezentací. Navrhněte si své logo na míru během 5 minut.

Žijeme ve vizuální době, kdy se lidé všech věkových kategorií rozhodují na základě vizuálních podnětů. I v tradičních konverzacích naše vnímání registruje řeč těla, která je mnohdy důležitější než samotná slova, která vypouštějí prezentující či obchodníci z úst. První dojem si tak utváříte se svými zákazníky ještě dávno předtím, než je vůbec začnete přesvědčovat o svých kvalitách.

Logo firmy s Logaster je tedy bez pochyby jedním z nejdůležitějších rozhodnutí, která při budování byznysu učiníte. A k takové zodpovědnosti je zapotřebí se řádně postavit, a pořádně se zamyslet nad jeho koncepcí. Se službami jako Logaster se můžete zdarma pozastavit klidně nad tisíci předpřipravených návrhů loga, které si následně můžete upravit k obrazu svému.


Vyhnete se tak spolupráci s nákladnými grafiky, kteří si účtují šílené částky. Navíc s nimi do poslední chvíle ani nevíte, zda výsledek bude vůbec splňovat vaše představy. Bezplatný online program Logaster již využilo okolo 9 milionů firem po celém světě, z nichž několik tisíců ukázek můžete vidět na oficiálních stránkách služby. Navzdory těmto astronomickým číslům je každé logo unikát, které upoutá pozornost každého zákazníka a vryje se mu do paměti.

Počet bezplatných návrhů je neomezený, a můžete se tak v jednoduchém intuitivním editoru nimrat, dokud nenajdete své magnum opus. Logo si pak můžete stáhnout v nízkém rozlišení, abyste si jej mohli vyzkoušet naostro a případně rovnou používat. Ve vysokém rozlišení si pak logo můžete zakoupit za pouhých 10 dolarů, což vás vyjde i levněji než benzín, který projedete na schůzku s grafickým návrhářem. 


Vyzkoušejte si jak vytvořit logo buďto přímo v prohlížeči na oficiálních stránkách, nebo si stáhněte plugin do WordPressu a rovnou si s ním hrajte na svých webovkách. Takové zájemce odkážeme na oficiální návod, jak plugin nainstalovat a zprovoznit, kde také naleznete odkaz k jeho stažení.