CDR.cz - Vybráno z IT

Mafia 3 v nové upoutávce vykrádá nejen banku [GC 2016]

Když jde Mafián do banky, peníze si jde buď uložit nebo ukrást. Druhou variantu více přibližuje nový trailer na Mafia 3, společně s únikovým plánem.

Mario Puza nastavil se svým Kmotrem jistý etalon, určující, jak správně vyobrazovat mafii. GTA nastavilo etalon o tom, jak mají vypadat hry s otevřeným světem a jak prodat nesčet milionů kopií. Nová Mafia se zatím zdá ubírá tím druhým směrem, narozdíl od svých předchůdců (zejména tedy prvního dílu). 

Naznačuje to alespoň nově vydaný trailer, ve kterém můžeme sledovat několik filmečků ze hry. Vše jde hladce - nejdříve vidíme, jak si pěšáci špiní ruce vykrádáním banky a následně na to se přesuneme do vyšší společnosti mezi elegantně strojené lidi, kteří vše organizují za oponou a tahají nitky. Jistou pachuť nastolila až scénka, v níž závodní loď přes skokánek vjíždí do kanalizace, kde pokračuje divoká honička. 

Může se jednat jen o malý fragment celé hratelnosti, bojíme se ale, že Mafia 3 neodolala vábení až ad-absurdum akčních titulů a proměnila se v GTA let minulých. Jak se prozatím jeví odklon třetího dílu od svých předchůdců, si můžete přečíst v našem nedávném preview, kde se celé problematice věnujeme do detailu: 

Co nás vlastně čeká se dozvíme 7. října na PC, Xbox One a PS4.

Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Mafia 3 v nové upoutávce vykrádá nejen banku [GC 2016]

Žádné komentáře.