CDR.cz - Vybráno z IT

Masivní bitvy zachycené na obrázcích historické bojovky For Honor [GC 2015]

Forh 11
K odhalení středověké akční hry For Honor došlo letos v červnu. Ta se bude pyšnit především velkolepými bitvami, které zachycují také čerstvě vypuštěné screenshoty.

Gc 2015 Banner

Související zprávy: 


Ze hry na rytíře For Honor je herní scéna veskrze nadšená. O to víc, že na titulu pracuje tým s tak stabilním zázemím, jaké Ubisoft má. Ten možná nadělal v posledním Assassin's Creed pořádnou paseku, ale aspoň po sobě špínu dokáže občas zamést a oznámená hra vždycky spatří světlo světa.

Vývojáři dnes vypustili svůj video deníček, ve kterém se rozpovídali o důvodech, proč na hře pracují, jakým způsobem její vývoj probíhá a nastínili i další fakta o tom, na co bychom se rozhodně měli těšit. Podívat se na něj můžete tady.

Forh 1Forh 2Forh 3

Forh 4

Forh 5Forh 6Forh 7

Protože ale nechtějí kolem svého titulu ztratit pozornost, podělili se s námi také o zbrusu nové oficiální screenshoty znázorňující atmosférické masivní bitvy plné řinčícího kovu. Obrázky najdete zde v článku.

For Honor vychází pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Masivní bitvy zachycené na obrázcích historické bojovky For Honor [GC 2015]

Žádné komentáře.