CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Mass Effect: Andromeda opravilo kontroverzní tváře v novém patchi. K lepšímu?

Hru jsem nehral, muzu se mylit, ale co jsem videl game playe, tak si myslim, ze EA Bioware proste tu hru odflakli. Nejake pochybne vylepseni mimiky to nezmeni. Ja jsem tomu dlouho neveril, protoze puvodni tri Mass Effecty mam moc rad, ale tady doufam, ze to hraci nebudou kupovat a dostane EA pres prsty, ze takhle proste ne.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Taky bych to shrnul jako "pochybné vylepšení mimiky". Ryderové vylepšili oči, ale ten Downův syndrom ji pořád zůstal na tváři.

Škoda, že taky neplánují "opravit" (pod)průměrný příběh a bezduché dialogy (nejsem si úplně jistý, jestli je to obsahem těch dialogů a nebo prostě jenom slabým voice actingem...)

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

No jaksi to by museli hru celou predelat a vydat znova :-)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

No jsem zaslechl, ze u Biowaru uz vic jak pulka lidi co delali na Mass Effect nedela, takze asi proto je to tak blby. Proste si EA reklo, ze podoji hrace podobne jako jsou zvykli ze serii FIFA a NHL, kde jim to prochazi, ale snad hraje tyhle RPG jiny typ hracu a daji to EA sezrat.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Určitě více jak půlka lidí odešla z Bioware. Stačí porovnat koncové titulky a jména na nich.
Třeba scénaristi z 3. dílu zůstali jenom 2 (na 3. dílu jich dělalo asi 12, takže 2 je fakt málo).

Byl bych rád, kdyby tržby nejnovějšího dílu byly menší, aby si EA uvědomilo, že jejich business model je špatný (odkoupit známou značku, seškrtat rozpočet a snížit náklady, a pak už jen dojit značku dokud ji lidi nepřestanou kupovat) !!

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tak pustil jsem se do Rise of Argonauts, jako grafika hrozna, treba i pohyb hlavniho hrdiny hrozne neprirozenej, pritom znam starsi hry, kde se pandulak pohyboval mnohem prirozenejc, ale v podstate mi to nevadi, protoze ta hra ma pribeh a tady si prave myslim, ze to EA podelalo. Kdyby ta hra byla uchvatna pribehem, tak by si nikdo vykoulenych oci ani nevsimnul, ale pokud to nabizi jenom tu grafiku a pritom tam jsou takove nedodelky, tak je jasny, ze to budou lidi odsuzovat mnohem vic nez treba jine hry, kde treba ta grafika lepsi nebude.

Jenomze od serie Mass Effect proste hraci ocekavaji a po pravu neco vic a EA se proste nevycajchnovali. :-/

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Mě ty tváře o moc méně děsivé nepřijdou. Hlavně ty ženské jsou navzdory předlohám škaredé a není to nějakým strojovým modelováním, nýbrž pochybnou moralitou a pozitivní diskriminací přivedenou na pokraj zvrácenosti. Dřív se dělaly hry, že tam ty digitální ženské v chlapovi dokázaly zpěnit krev. Teď má škaredou protivu doma i ve hře :-( a když je sám, tak tam ani tu útěchu nenajde. To už nám za chvíli zbude jen ten alkohol.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Neprehanej, na diskriminaci si v EA nikdo nevzpomnel, jen pocitali, jak co nejmin zaplatit vyvojarum a vyrejzovat majlant. :-D

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Přesně tak. EA odkoupila Bioware, ale nechtěla nadále platit velké prachy kvalitním vývojářům, tak většina zkušených vývojářů odešla a teď Mass Effect do rukou dostali podprůměrní vývojáři...

Samozřejmě i ti noví vývojáři by nakonec dokázali udělat i slušnou hru... ale EA jim na to nedalo čas, protože chce plnit termíny, které slíbili akcionářům.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Hm, přemejšlím, co musí bejt zajmavýho na hře, u který se řeší patche ksichtů postav... :o)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Mam jeste jeden postreh.

Nevite nekdo, proc postavy v Andromede chodej vsechny jak priposrany?

Jako ze evoluce, vazne? Nebo proste nejakej galaktickej burger, kterej nedela dobre na zaludek?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tohle není nic nového, animace pohybu jsou zpackané už od Mass Effect 3. Je dost pravděpodobné, že ten model pohybu jenom zkopírovali a nic neměnili (v brnění to není až tak moc nápadné, ale jenom v oblečení hrůza)
http://www.youtube.com/watch?v=Ye0Rl16elKo

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

ME3 jsem hral, tam to bylo urcite lepsi, ikdyz taky zadnej zazrak, takze myslim, ze nezkopirovali. :-/

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.