CDR.cz - Vybráno z IT

Mějte svou domácnost pod kontrolou! Regulujte všechno z mobilu a ušetřete

PR článek
Danfoss Treti
Nové technologie neustále prosakují do dalších odvětvích. Každý den jsme tak blíže k bezstarostnému životu, ve kterém se nemusíme trápit banalitami. Moderní domácnost se brzy navždy změní, buďte u toho.

Ačkoliv si myslíme, že čas utíká velmi rychle, není to tak dávno, kdy internet nebyl běžnou součástí našich domácností. Přitom si dnes nedokážeme život bez něj ani představit, a tak jej musíme mít u sebe i během cest ve formě mobilního telefonu.

Právě díky neustálému přístupu k internetu mají konečně možnost zazářit i další technologická odvětví, o kterých bychom před několika lety ani nesnili. Zmodernizování domácnosti budiž příkladem.

Díky technologickému skoku, který nyní obkresluje naše životy téměř bez přestávky, je návrh moderní domácnosti daleko komplikovanější, než jen z hlediska vizuálního designu. Je třeba dbát i na její technickou vybavenost. Mezi průkopníky vzrůstajícího trendu patří dánská společnost Danfoss

Danfoss Hlavice

Každá doba má své technologické posuny, které se dříve či později stanou součástí většiny domácností. Dříve se lidé poptávali na způsob vytápění elektřinou či plynem; později přibyla podpora televizního signálu; odnedávna řešíme možnosti internetového připojení a nově právě vybavení kompatibilní s nejnovějšími technologiemi.

Tento trend se stává čím dál tím více populárním, a z dobrých důvodů. Bezdrátová doba, kdy je veškeré domácí zařízení možné ovládat skrze mobilní telefon, přináší nejen komfort, ale také skvělé finanční úspory. Společnost Danfoss slibuje se svými produkty až 30% úspory.

Obzvláště v době, kdy trávíme téměř veškerý náš pracovní i osobní život za obrazovkami, je přirozené, že bychom na svých displayích rádi kontrovali i věci, které je třeba jinak řešit složitě, manuálně a náročně. Mnozí tyto věci ponechávají náhodě a po roce pouze flegmaticky kývnou na nedoplatek. Neřaďte se mezi ně, mějte své úspory pod kontrolou!

Mezi nejdůležitější prvky moderní domácnosti patří dálkově ovládané vytápění Danfoss LinkTM, díky kterému máte nepřetržitou kontrolu nad teplotou ve svém bytu či domě. Díky skvělému propojení s mobilním telefonem ovládáte své vytápění odkudkoliv chcete.

Danfoss Teplota

Už není třeba si pamatovat před odchodem do práce, že je vhodné vypnout termostat. S dálkově ovládaným vytápěním tyto problémy vyřešíte komfortně jedním stisknutím tlačítka, kdykoliv si vzpomenete. Šetřete tak každý den, kdykoliv nejste doma! Je až k nevíře, kolik tepla běžný člověk provětrá zbytečně.

Zařízení Danfoss LinkTM se stará o váš komfort i úspory 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Začněte šetřit už dnes, ať se máte později o to lépe. Nechte si zdarma poradit s instalací přímo doma, stačí zanechat kontakt na oficiálních stránkách společnosti Danfoss