CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Microsoft by dnes měl představit Windows 11, bude zdarma?

to uz dnes mame 24.6.?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Uniklá verze je nějaká raná vývojářská, v reálu může být ledacos jinak.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja som včera stiahol a vyskúšal Build 21996.1, uvidíme aký build bude finálny.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Copak je vubec predstavitelna moznost, ze by upgrade zdarma nebyl? U Desitek byl a stejne trvalo roky, nez na ne dostali vetsinu uzivatelu. Postupna obmena pocitacu je sice jistota, ale s tim jak dlouho dneska vydrzi, by to bylo na deset let. A sance, ze pridaji neco tak neodolatelnyho, co by kazdy musel mit, je asi nulova.

Cela slava s predstavenim bude spocivat v tom, ze udelaji mystifikaci na tema "novy je lepsi". Nasi odbornici dokazali, ze vycentrovany taskbar zvysuje produktivitu o 23,75%. Uzivatelsky zazitky budou posunuty do novych vysin. Budoucnost je kulata, coz se odrazi v rozich nasich novych oken (tady si muzou vybrat, jestli vyslyseli prani uzivatelu, kterym se po nich styskalo po prechodu ze Sedmicek, nebo jestli je to jejich novy vlastni prevratny vynalez). A tu modrou podivnost na plose daval dohromady tym padesati lidi, kteri to dva roky rucne z neceho modelovali, protoze by prece nemohli odbyt uzivatele nejakym levnym renderem. No a kdyby meli pocit, ze je to malo, tak to dorazi nejakym novym 3D malovanim.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

A kdy teda, zatím nikde nic

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nutnost TPM chipu to zabíjí. Takže děkuju za možnost mít W11 zdarma,ale stejně si je stáhnu upravený cracklý abych nemusel kupovat TPM chip...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.