CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Microsoft kupuje Activision Blizzard za více než 68 miliard dolarů

Blbé je, že Blizzard už dávno není ta společnost, který kdysi oblažovala srdce hráčů. Lidé, kteří měli na svědomí jejich skvělé hry, už tam dávno nepracují a duch Blizzardu se změnil spíš v puch. Ale k uspokojení konzumního mainstreamu zřejmě bude dalších 120 dílů Call of Duty stačit.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

:(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nejspíš byli teď levní... aktuálně žádná škoda. Spíš jsem zvědavej jak dopadne Bethesha s jejich Starfieldem pod křídly MS a jestli se vůbec dočkáme nového Elder scrolls...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Určitě dopadne dobře. Navíc MS přinesl v poslední době slušné hry - Forza Horizon 5, Halo Infinite, Age of Empires 4, případně Psychonauts 2.
Určitě to prospěje i Activision Blizzardu - tam to už o moc horší asi být nemohlo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jo kamarád pracoval pro Skype v době kdy je koupil Microsoft a co mi líčil jejich korporátní postupy, úplně bych si tím jistý nebyl. Ale třeba se pletu...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jakože by bethesda konečně vydala nějaký titul kterému nic nechybí a je bez výraznějších bugů? To mi přijde víc scifi jako to scifi co mají vydat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je otázka, co si představujete pod tím, že titulu něco chybí. A bugy budou určitě taky. Engine je nový a pravděpodobně půjde o jednu z největších her vůbec, takže prostoru pro chyby je spousta. Předpokládám však, že nepůjde o nějaké zásadní chyby. Přijde mi, že se průšvihu typu cyberpunk snaží MS vyvarovat. Viz třeba nedávný odklad Stalkera o víc než 1/2 roku. Pokud to bude špatné, tak to prostě odloží. U Halo Infinite se taky spekulovalo o kvalitě, ale výsledek nebyl špatný.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.