CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Microsoft využije vlastní logo k zamaskování kamery pod displejem telefonu

Nápad je to hezký, ale co s uživateli, kteří si dávají na plochu vlastní tapety?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

I na vlastních tapetách bude to logo... :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A možná bude potřeba platit autorské poplatky, protože i na vlastních tapetách bude logo :) On to možná zase není tak špatný koncept - tedy pro akcionáře :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Takže oproti kruhovému výrezu pre jeden objektív to bude na displeji zavadzať 4-5 násobne viac (lebo štvorce). Pre tento "detail" by som si taký mobil nekúpil, ale to som ja, možno s tým budú mať úspech.
...pochybujem :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jako nápad je to určitě kreativní, ale představa, že bych měl na displeji pořád nějaký připosraný logo a ještě navíc Microsoftu, mě fakt neláká. To už radši „neutrální“ průstřel nebo výřez.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Vysloveně genitální řešení. Takže si pustím fullscreen video, budu tam mít logo MS. Budu fotit, budu mít na obrazovce logo MS. Pustím si hru, budu mít na obrazovce logo MS. Ano, MS vždycky ví, co uživatel nejvíc potřebuje, to už stojí za patent :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

zas bych tak neplašil - logicky bych tipnul že logo se zobrazí pouze při použití přední kamerky - tedy normálně funkční lcd před kamerou ve chvíli focení selfie přepne na barevné čtverečky, protože s nimi ty schované kamerky budou počítat - budou na ně kalibrované - zároveň tak bude tedekována aktivita selfie kamerky - pro ty s fóbií, že je někdo sleduje - dobrej nápad :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

díky němu budeme opět o krok blíže k ničemu nerušenému bezrámečkovému displeji, po kterém tak všichni toužíme

Tohle je myšleno vážně a nebo jsem zamrzl v čase protože displej bez rámečků mi nepřijde úplně praktický ať jde o telefon a nebo monitor.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevím proč řeší kameru v displeji. Průstřel, slza nebo další deformace (zaoblené rohy) jsou absolutní fail. Přední kamera může být nad, pod nebo NIKDE.
- Pro kameru je místo, ale pro 3,5 jack není?
- Prostě výrobci tlačí lidem věci, který nechcou... ale většina lidí vůbec neví, že to nechce, tak kupuje jakýkoliv kentus (i s dírou nebo bez jacku).
- Zbylé ostrůvky geeků, které inovaci rozšířili do společnosti, pak trpí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.