CDR.cz - Vybráno z IT

Moderní kryty na mobil vás překvapí technickými vychytávkami. Trendy 2019

PR článek
Každý rok vycházejí nové modely chytrých telefonů. Jsou vybavené skvělými funkcemi, mají perfektní výkon a foťák, který dělá dech beroucí fotky. Zatímco smartfony vždy svými novinkami lákaly, kryty na mobil byly spíše nutným zlem. Lidé si je na své dizajnově dokonalé telefony neradi dávali. Situace se však pomalu mění.

Majitelé telefonů už pochopili, že bez obalu jim jejich drahocenný přístroj moc dlouho nevydrží. Kryty na mobil se pomalu dostávají do pozornosti samotných výrobců. Vymýšlejí nejrůznější vychytávky, které telefon pozvednou ještě o úroveň výš.

Co přinesl veletrh CES 2019?

Na nedávném Veletrhu spotřební elektroniky (CES) 2019, který se každoročně koná v Las Vegas, se nezapomnělo ani na kryty na mobil a bylo se na co dívat. Pokud byste například jednou za čas potřebovali využít mobil také jako malý počítač s klávesnicí, určitě vás potěší kryt Tech21 Evo Type. Nejenže dokonale ochrání váš mobil, ale ještě ke všemu se po jeho otevření objeví malá klávesnice, která vám umožní psát, téměř, všemi deseti. Cena ještě není známá.

Další zajímavostí je obal IconCase, který se vyznačuje svou jednoduchostí, odolností a elegancí. Zadní strana krytu má malou ikonku, která se rozsvítí v případě, že dostanete nějakou zprávu nebo vám někdo volá. Výhodu má tak například během meetingů nebo přednášek. Samozřejmě, je to krásná designovka. Nejnovější verze představená na CES 2019 doplní váš iPhone také o funkci bezdrátového nabíjení.

Personalizovaný kryt s vlastním motivem, obrázkem nebo fotkou je levný a snadno dostupný. 

Personalizace se týká také krytů

Výše zmíněné speciální kryty zatím na našem trhu nejsou k dostání, ale i tak si máte z čeho vybírat. V době, kdy chce být každý jedinečný, se dostávají do módy hlavně personalizované kryty. Pokud najdete toho správného prodejce, stačí si jen na jeho stránkách zvolit, nebo vložit vlastní motiv, obrázek, fotku, vybrat si typ krytu, zvolit model telefonu a už za pár dní můžete mít doma jedinečný kryt. Tato specialita může být vhodná jako skvělý dárek pro vaše blízké.