CDR.cz - Vybráno z IT

Mount & Blade 2: Bannerlord kampaň se představila v dvouminutovém teaseru

Co se týče multiplayerového režimu hry Mount & Blade 2: Bannerlord, toho jsme se dozvěděli už dost. Známe dokonce kapitánský režim v soubojích pět-na-pět. Ale o singleplayerové složce hry toho bylo řečeno opravdu pramálo.

Na Gamescomu 2018 se vývojáři ze studia TaleWorlds Entertainment konečně rozhoupali a naservírovali nám kampaňový teaser. V první třetině nám ukázka představí různé biomy ve hře. Zemí putujete na koňském hřbetě a nezáleží jestli je krajina zalesněná, zasněžená, či se kopyta vašeho koně boří do písku. Některá z Calardských měst nám jsou ve videu ukázána o něco detailně a může na nás dýchnout atmosféra budoucí kampaně. 

Zahlédneme uživatelské rozhraní vybavení postavy. Oproti předchůdcům působí rozhraní svěže a sympaticky. Vývojáři také uvedli, že každé místo a osada bude mít tzv. “Systém městského menu." Ten budete využívat pro ulehčení komunikace s NPC.

A právě ohledně NPC toho upoutávka mnoho napovídá. Vidíme i některá z měst a míst právě v podobě průchodu herní postavou ulicemi. Místa vypadají příjemně autenticky a místy snad i zchátrale, kdy věříme, že časy jsou opravdu zlé a nebezpečné. Tato místa se NPC jen hemží a hledat jednotlivé příběhové postavy by mohlo být zdlouhavým úkolem.

Jako hráč si budete volit mezi osmnácti dovednostmi a stovkami unikátních perků. Vše budete získávat v průběhu hry, jak budete postupovat vaší úrovní.

Zdroje: 

Diskuse ke článku Mount & Blade 2: Bannerlord kampaň se představila v dvouminutovém teaseru

Žádné komentáře.