CDR.cz - Vybráno z IT

MS v hokeji je zajímavou příležitostí vydělat si, zjistěte proč

PR článek
Mistrovství světa v ledním hokeji se letos hraje na Slovensku a z pohledu českých fanoušků se jedná o největší sportovní událost roku. Větší sledovanost než na hokejový šampionát mají pouze Mistrovství světa či Evropy ve fotbale a Olympijské hry, ale ani jedna z těchto událostí neproběhne v roce 2019.

Velkou popularitu MS v hokeji se pochopitelně snaží využít i sázkové kanceláře, které mají ke sportu hodně blízko. Šampionát je pro sázkové společnosti příležitostí oslovit velkou část sportovních fanoušků, a proto pro nové potenciální zákazníky připravily k začátku MS v hokeji řadu atraktivních nabídek. A právě díky těmto propagačním nabídkám může každý snadno vydělat několik tisíc, aniž by riskoval prohru vlastních peněz.

Jak fungují hokejové bonusy od Fortuny, Tipsportu a Sazkabetu

V podstatě všechny sázkové kanceláře, které na českém trhu působí, navýšily se začátkem hokejového MS svůj vstupní bonus. Jedná se o peníze, který každý nový zákazník obdrží za vytvoření online účtu a ověření totožnosti. Online účet si vytvoříte snadno z počítače nebo mobilu – stačí vyplnit jednoduchý formulář, což zabere maximálně 2 minuty.

Trochu časově složitější je ověření totožnosti sázejícího. Tento úkon vyžaduje český loterijní zákon a lze ho provést buď návštěvou sázkové pobočky s platným dokladem nebo online ověřením přes banku. Online ověření je pochopitelně mnohem rychlejší, protože nemusíte nikam chodit, nicméně v současné době jej podporují pouze Česká spořitelna, AIR bank a Moneta. Pokud tedy máte účet v některé z uvedených bank, stačí Vám provést minimální vklad ve výši 10 Kč do sázkové kanceláře a Vaše totožnost bude automaticky ověřena.

Odneste si v bonusech více než 2 000 Kč

Nejštědřejší je aktuálně nabídka Fortuny. Pokud kliknete sem a založíte si online účet, získáte následně 1 000 Kč. Podmínkou je již zmiňované ověření účtu a v případě Fortuny rovněž uzavření první sázky v hodnotě 200 Kč. I pokud byste tuto sázku prohráli, tak stále budete v plusu nezanedbatelných 800 Kč.

Další sázkové kanceláře jako Tipsport, Synottip nebo Sazkabet nabízejí za vytvoření a ověření online účtu 500 Kč, takže pokud byste si založili online účet i zde, získáte dohromady příjemných 2 300 Kč.

Co s těmito penězi uděláte již je pouze na Vás, ale všechny sázkové kanceláře rovněž připravily zajímavé tipovací a sázkové soutěže, do kterých nalily milióny korun a z nich si také můžete ukousnout zajímavý podíl. Pokud hledáte další inspiraci, tak se můžete podívat na přehled všech bonusů zdarma a soutěží k hokejovému MS

18+ | Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost