CDR.cz - Vybráno z IT

MS ve fotbale: I když nesázíte, můžete si snadno zdarma vydělat

PR článek
Fotbalové Mistrovství světa v Rusku již je za svou polovinou. Skončily základní skupiny i osmifinálové zápasy a řada favoritů už je doma. Asi největší šok připravili svým fanouškům Němci, kteří se pakovali hned po základní skupině a o mnoho lépe nedopadli ani Španělé, kterým vystavili v osmifinále stopku domácí Rusové.

Těžko tipovat, jak dopadnou další zápasy a kdo si nakonec dokráčí pro titul, ale a jisté je, že na šampionátu může každý velice snadno pár tisíc vydělat. A to dokonce i v případě, že toho dotyčný o sportovních sázkách mnoho neví.

MS ve fotbale – bonusy zdarma

Pro sázkové kanceláře je Mistrovství světa ve fotbale skvělou příležitostí, jak přilákat nové zákazníky, a proto neváhají nabízet atraktivní bonusy. Letošní turnaj je z tohoto pohledu skutečně unikátní, protože kdokoli, komu je více něž 18 let, může získat několik tisíc korun v podstatě zadarmo.

Nejštědřejší je pravděpodobně sázková kancelář Fortuna, kde získáte během chvíle jistých 1 100 Kč. Jednoduše klikněte zde a založte si online účet z počítače nebo mobilu. Poté vsaďte za 200 Kč na libovolnou sportovní událost (nemusí se jednat o zápasy fotbalového MS) a téměř obratem obdržíte 1 300 Kč, které můžete dále vsadit nebo třeba i rovnou vybrat.

Podobně můžete vydělat i v Tipsportu, který nabízí 1 000 Kč zdarma a ostatní sázkové kanceláře nezůstávají příliš pozadu. Zde najdete seznam sázkových kanceláří, které nabízejí bonus zdarma.

Rady pro sázkaře

Pokud jste se rozhodli, že peníze, které vám sázkové kanceláře věnují, chcete zkusit rozmnožit, protože vlastně nemáte co ztratit, tak pro vás máme několik cenných rad.

  1. Nesázejte pouze na vítěze zápasu. Sázkové kanceláře ke každému zápasu nabízejí desítky až stovky sázkových příležitostí a často některé věci neodhadnou správně. Příkladem jsou penalty na probíhajícím MS. Pokutový kop se v průměru kope v každém druhém utkání, ale na začátku MS se na tuto příležitost sázelo v kurzu 4.
  2. Sledujte pohyby kurzů – můžete se inspirovat. K velkým výkyvům kurzů dochází ve chvíli, kdy na takovou příležitost sází mnoho lidí a sázkové kanceláře musí reagovat úpravou kurzu. Pokud se takovéto zápasy podaří „odchytit“ na začátku změn, je možné výrazně vydělat. Jak takové zápasy najít? Na webu Livekurzy.cz najdete přehledný seznam fotbalových a tenisových zápasů, u kterých aktuálně došlo k největším nárůstům a poklesům kurzů. Ke každému zápasu je také k dispozici jednoduchý graf, na kterém vývoj kurzu vidíte.
  3. Vyzkoušejte live sázky. Sázky uzavřené v průběhu zápasu, jsou stále populárnější a najdete je u všech sázkových kanceláří. Podle průběhu a vývoje zápasu, který sledujete, se můžete rozhodnout, na co nebo koho vsadíte.

V případě, že pro Vás sportovní sázky nejsou zajímavé, a přece byste rádi zkusili hráčské štěstí, pak je možné zkusit online casino. Jak Fortuna, tak i Tipsport nebo třeba Synottip nabízí možnost zahrát si na počítači nebo mobilu ruletu i velkou řadu výherních automatů. Jelikož budete hrát s penězi, které jste předtím získali v podstatě zdarma tak výhra potěší, ale prohra nebude příliš bolet.


18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!