CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k MSI GamingDock – druhý úsvit notebookového hraní?

Pokud to vyjde levněji než NB+PC zvlášť tak to má šanci prorazit. Ten "dokovací" konektor s pci-e je samozřejmě docela kritická záležitost, co to udělá, když to někdo odpojí za chodu?

+1
-39
-1
Je komentář přínosný?

Proto je tam celkem masivní zámek. Odpojení za chodu se tomu určitě líbit nebude. A nemusí to být jen odpojení, může také vypadnout proud.

+1
-35
-1
Je komentář přínosný?

A hrát se na tom bude jak? Ve stoje? :) Někteří namítnou externí monitor klávesnici...ale to už si rovnou můžu koupit standardní pc a k tomu levného noťase a přes remotefx ve w8 případně přes steam beta stream bych hrál na ntb i na zahradě...

+1
+43
-1
Je komentář přínosný?

Externí klávesnice, myš a monitor jsou pravděpodobně očekávány. Výhodou tohoto řešení je, že máš stále jen jedno zařízení = jedno místo, kde máš data. Nevýhodou je....všechno ostatní. Oproti streamování je tu stále také velký rozdíl v latenci.

+1
-41
-1
Je komentář přínosný?

Toto pravdepodobne nebude vedieť vracať obraz naspäť do monitora na notebooku keďže je to úplne externá grafika so samostatnými výstupmi. Na notebookoch s XGP sa to dalo ohackovať aby sa dalopoužívať len notebookový monitor.

+1
+37
-1
Je komentář přínosný?

Stávající provedení je ultimátní prasárna . Navíc to vypadá jako slušný fake- klasická dokárna na ležícím desktopu s plnými proporcemi . Tedy už by to chtělo rozumné řešení pro všechny typy ve všech cenových relacích, minimálně u jednoho výrobce. Jedna vlaštovka jaro nedělá , protože Intel v ultrabooku je prokletí hráče ale na práci bohatě dostačuje ....

+1
-29
-1
Je komentář přínosný?

nechápu k čemu je ta dokovací stanice dobrá, to je jen zdroj a grafika a nějaká deska? zbytek je v NB? a cena dokovací stanice je s nějakou low end grafikou pochybuji že tam bude ATI R9 295 nebo 270.
Celé my to příjde na hlavu asi kdo na to má tak má všechno v Cloud a má jak pc tak NB a nebo má vše na externím HDD co tahá s NB a doma zapojí do PC.

+1
-28
-1
Je komentář přínosný?

V dokine nie je žiadna grafika, musíš si kúpiť a osadiť takú ako ty chceš. Ty to možno vidíš celé ako na hlavu, ale napríklad ja som vlastníkom notebooku s ATI XGP.

+1
-47
-1
Je komentář přínosný?

Taky mám s jedním čest. Dělal se vůbec jinej než Fujitsu-Siemens SA3650? Škoda že dojel na nepodporu výrobce.

+1
+40
-1
Je komentář přínosný?

Acer mal tiež nejaký model dokonca s Radeon 4000 (alebo už 5000?) grafikou. Samotný grafický adaptér je vraj použiteľný aj s SA3650, ľudia si ho zháňali ako upgrade.

Hej je to škoda, AMD to zabilo ročnou exkluzivitou u Fujitsu, ktorý absolútne nevyužil šancu a zabil to tým že ten notebook nebol nikdy uvedený v Amerike.

+1
-42
-1
Je komentář přínosný?

"Zatím jediným kompatibilním notebookem (a to se musí změnit) je MSI GS30 Shadow, 13,3“ QHD (2560x1440 px)" Si robia prdel ne ? Naco preboha drahy 2560x1440 px na 13,3 ? Ved ked to zapojim na tu GK v dokyne kvoli hre tak stejne poje obraz na pripojeny externy monitor.

+1
-36
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.