CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Na čínské střední škole hodnotí studenty podle výrazu v obličeji

Autor ma nejakou averzi proti Cine?
Docela zajimavy projekt ..... ale ten clanek je postaven tak ze to zni jakoby ten system ty studenty sikanoval. Pritom to ma byt jen nastroj pro ucitele jak zlepsit vyuku. Ten system je dost omezeny a rozpoznava jen par vyrazu a par cinnosti. Ne, jestli koukate na mobil neumi poznat.

Posledni 2 odstavce jsou uplne vycucane z prstu nic takoveho v zadnem ze zdroju neni.
A jake fatalni dusledky by to melo mit to by me tedy zajimalo :D
To je jako tvrdit ze pokud je na pracovisti bezpecnosti kamera ze to ma na zamestnance fatalni vliv (svym zpusobem mozna ma asi min kradou :D).

Ten system rozhodne na nic hned ucitele neupozornuje protoze ten ucitel s tim systemem ani nejak behem hodiny neinteraktuje. Spis se treba po hodine muze na ta data podivat a zjisti ze uci naprd ze to nikoho nebavi.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tak nevim, kolik jste toho v zivote nekoho naucil, ale kazdy kdo uci vi, jakou ma zpetnou vazbu od zaku, pokud to neni s prominutim trouba. Na to nepotrebujete zadny smirovaci a vyhodnocovaci system. Staci trochu praxe a normalni selsky rozum.
Ale chapu, ze pro nekoho tohle siditko muze znit "cool"..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No a o tom to prave je.
Ten ucitel to samozrejme vedet muze, ale treba je mu to jedno, ze uci jak uci. A treba na tom nic menit nehodla ..... tak se na to podiva treba reditel a hned vi jak na tom ktery ucitel je coz do ted nevedel ze jo?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Šrouby se pozvolna utahují.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.