CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Nejnovější Denuvo u Mafie prolomeno. Italskou crackerskou skupinou CPY

Jestli se dočkám dne, až Denuvo a podobné půjde konečně do pr...tak si snad i jako abstinent koupím šampaňské. A to říkám jako ten, kdo si veškeré hry poctivě kupuje.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Za mě souhlas s tím rozdílem, že si některé hry specificky kvůli Denuvo nekupuju. Asi tak.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dělám to samozřejmě taky tak, že hry s Denuvo odsouvám na poslední kolej - tj. buď vynechávám, nebo kupuji až opravdu po pořádné slevě, pokud mne hra opravdu zajímá. Nicméně zrovna remasterovanou Mafii jsem si nemohl nechat ujít, takže se skřípěním zubů jsem ji koupil za plnou cenu i s Denuvem...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A nepoučí se nepoučí se a nepoučí se... ono by stačilo už jen kdyby vydavatele doržovali jedno ze základních pravidel obchodu "náš zákazník, náš pán".
Btw. vína se dělají už i bez alkoholu (a některá i chutnají docela dobře), takže ani pro abstinenta to nemusí být takový problém :0)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Díky za tip :-) Ono bohužel se nemají z čeho poučit, spousta lidí netuší, co Denuvo je a že tu hru co kupují, ho má. Takže nás pár, co to prožíváme, už je tolik nevytrhne. Bohužel.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kedze podporujem a teda kupujem len hry s cestinou, tak u Mafie a Death Stranding mi je to jedno.
Hry ktore cestinu nemaju, nepodporujem, nekupujem a pouzijem od CPY a nasledne podporim prekladatelov.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

"Hry ktore cestinu nemaju, nepodporujem, nekupujem a pouzijem od CPY"

Nauč sa anglicky a nemusíš ich potom pirátiť. Alebo je to len výhovorka ?

Okrem toho kto ti povedal že remake Mafie nemá český dabing ?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Zo spominanych hier ma zaujima iba Mafia a Death Stranding a obe mam kupene.
Nechapem Tvoj prispevok, co si tym chcel povedat.
Obe hry maju cestinu, takze mam kupene.
Dabing je len bonus.
A to Tvoje nauc sa anglictinu si strc vies kam, zijem na Slovensku, kde sa dorozumiem slovensky a cesky, nepotrebujem anglicitnu.
Takych mudrlantov mam najradsej, pan dokonaly.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Vsichni sedi doma kvuli koronaviru, tak makaji a tohle je vysledek? ;-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Sorry za hnidopišství, ale ta interpunkce... docela jsem se v tom textu několikrát ztratil, protože ty čárky jsou tam, kde být nemají a chybí tam, kde být mají.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mafii jsem si koupil. Denuvo mi vadí, ale výkonu CPU je dost (v poměru k limitu GPU :-) ) na Full HD Max detaily. To že teď vyšel crack mně spíš štve. Češi furt melou hubou jak jsou hrdí na svou zem, svuj národ , svuj jazyk a já nevim co všechno. Ale hru kterou z většiny dělali češi si crackujou... Takže nejen že se vývoj remake možná ani nezaplatí (možná jo,kdo ví) , ale příště třeba u Mafie 4 se nám na nějakej českej dabing pro menšinu která neni schopná to podpořit ani nevyprdnou. Nemusim mít pravdu. Ale když si to lidi můžou kupovat na konzole kde crack nemaji a mít nebudou , navíc oproti PC verzi dostanou graficky osekanou verzi která nemá ani stabilní FPS, nikdy nebudou moct hru namodovat nebo si jí graficky vylepšit, tak proč furt maji PC hráči potřebu krást... Jinak co se týká Death Stranding, ten jsem viděl hrát Agraela. Ta hra neni nic co bych chtěl hrát. Stáhnul jsem si to jen na pokus co ještě moje PC dovede. Otestuju a smažu. Vzhledem k tomu že bych si to stejně nikdy nekoupil ani ve slevě jsem nikomu žádnou škodu neudělal. A ještě pro xWing . Když si koupíš Mafii, podpoříš naše skvělý dabéry. To je jinej výkon v týhle krizi nadabovat za 2 měsíce celou hru než sedět doma na prďce a překládat texty ve hře !!!

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Som pisal, ze kupujem len hry s cestinou, cize logicky podporujem vsetkych, co sa podielali aj na oficialnej cestine.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Okej. Špatně jsem tě možná pochopil.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hangar 13 podporovat nechci. Takže remake prvního dílu kupovat neplanuju. Kouknul jsem na stream gameplaye co změnili, co za chyby udělali a to mi stačí. A co jsem od nich dostal definitivní edice, tak to je děsnej bugfest.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Češi furt melou hubou jak jsou hrdí na svou zem, svuj národ , svuj jazyk a já nevim co všechno. Ale hru kterou z většiny dělali češi si crackujou... "
A tohle vychází z nějaké reálné statistiky nebo jen "podle sebe soudím tebe"? Já například mám jen v steamu pár desítek koupených hear a většinu jsem ani neměl čas hrát. Nemluvě o tom že prakticky u všech online her (což je něco co jsem poslednícj 15 let hrál tak 95% času) ani nemá nějaké crackování atd smysl.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Necháppu jak je to může pořád bavit cpát tam ty ochrany a ještě za to platit.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.