CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Znáte 5 + 1 největších sociálních sítí?

docela zajimavy je Foursqaure

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Proč nezmínit i nekomerční identi.ca (podobné Twitteru) a Diaspora.

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

Ještě by nebylo od věci zmínit čínské QQ. Nevím, jaká jsou oficiální čísla, ale 9 z 10 mýcg čínských kolegů QQ aktivně používá:).

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Nesouhlasím s autorem, že Facebook je blokován jen z politických důvodů. FB považuji za mor internetu, žumpu virů, žrouta času a oblbovač populace. Jeho blokace je naprosto logický krok, který může s politickým ovzduším souviset snad akorát náchylností na blokování internetového obsahu obecně.
Třeba mně by bylo milejší, kdyby se v ČR cenzurovalo aspoň podle rozhodnutí naší vlády, než když to tu cenzuruje Izrael.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Co je to za hloupe kecy o tech chytrych telefonech...? Pokud vim tak v roce 2006 se chytre telefony "bezne" prodavali ... Pokud by autor clanku znal napriklad Trea s PalmOS ta k nepusit takovou blobost jako: "a i těm nejvýkonnějším přístrojům na trhu do dnešních chytrých telefonů leccos chybělo."

OMG zase nekdo kdo si mysli, ze Apple vymyslel nejaky technologicky prevratny mobil ...

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Nová sociální sít na http://socialsit.com

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

A person needs to take part in some competitions. These competitions make how to start a streaming service people very active and confident. winning a competition does not matter. The thing that matters is your ability. If you take part you get a lot of exposure.
To visit the site click here: https://theappsolutions.com/blog/how-to/live-stream-website-like-twitch/

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.