CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Neptune Pine: Chytré hodinky s Androidem a mobilním hardwarem

"Díky kapacitnímu displeji ale můžete dát prostor své fantazii a najít si úzký tupý předmět připomínající stylus, který vám ovládání usnadní a upřesní."

Úzký tupý předmět pěkně fungoval na odporové displeje. Pro kapacitní je to docela neohrabaná potvora a hlavně ji je potřeba tahat sebou. Nefunguje "co stůl dal". http://www.zbozi.cz/?q=kapacitn%C3%AD+stylus

Můžu se zeptat, co má autor za výrobek s kapacitním displejem, že mu stačí úzký tupý předmět? ;o)

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Přístroj s kapacitním displejem nemám a tvorbu vlastního stylusu jsem nikdy nezkoušel. Celá věta je nadnesená (ikdyž mám známého, jemuž vlastní stylus opravdu funguje a používá ho) a měla rýpnout do toho, že k takovému titěrnému displeji je chybějící stylus, stejně jako lupa, velkým nedostatkem :)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

To je takovej problém napíchnout si na špejli kus kovu? :D

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jop, kapacitni se takhle ovladat neda, tam by byl rozhodne lepsi odporovy displej.
Jinak mi tam chybi rozmery a hlavne vaha:)

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Obojí jsem se snažil vypátrat, bohužel ale marně. Žádný zdroj rozměry ani hmotnost neuvádí a ani na oficiálních stránkách hodinek nejsou tyto údaje uvedeny. Jakmile je spatřím, doplním je do tabulky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Odporovy display, do utrob nacpat malej tenkej spalik na psani, baterka nabijena houpanim na ruce ..zajimave. Jo a pri prichozi SMS by se vysunula ihla a primo do ruky .. lepsi nez vibrace :D

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

tak s prepacenim, ale tie hodinky su cisty fake. napchat taky HW do tak maleho tela je nerealne. Dosvecuju to aj tie fotky, ktore su cista montaz (hlavne ta obrazovka a stranka googlu). Nevravim ze by to neslo teoreticky vyrobit (integrovat komponenty do jednecho chipu), ale urcite za tym nebude stat nejaka pochybna firma ako v tomto pripade... Zoberte si ako vyzeraju sucasne mobily, uz taky iphone ma dosku celkom prtavu, ale je tam CPU+RAM, FLASH, GSM CPU, GPS/BT modul, motor/piezo na vybrovanie, veci ako AD/DA prevodnik, a kopu dalsich kravin. To nemaju sancu napchat do takeho objemu a este k tomu s baterkou ktora vydrzi aspon 2 hodiny ;)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

A je to tady hodinky s vodotriskem staci nahrat jen ten spravny sporic :)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.