CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Netflix zavádí levnější předplatné s reklamou, Češi mají smůlu

Článek přetažený z Novinek.cz, a ještě osekaný o tu naprosto nejzákladnější informaci - jaké jsou ceny základního předplatného a toho s reklamami. I na Novinkách tuhle informaci mají. Má vůbec tenhle "redaktor" šajna o tom, co bude potencionální čtenáře zajímat? Bože.

Jinak když vyjdu ze "zdroje", tak v DE stojí běžné předplatné v přepočtu na naše 197,- Kč, s reklamou pak 123,- Kč měsíčně. Teda sám za sebe nějak nevěřím tomu, že tohle Netflix vytrhne. Za ušetřených cca 74,- Kč !!! měsíčně čučet co hodinu na pět minut reklam...jestli by se Netflix spíše neměl zamyslet nad tím, co nabízí v obsahu, protože tam vidím problém, ne v tom, že by zákazník nedal měsíčně o kilo navíc.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Co bys čekal od Čiháka ten neumí věc ani správně opsat.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nepíšou ale co je základní předplatné a co je to s reklamou. U nás je za 199 Kč teda stejná cena jako "základní" v Německu naprosto nepoužitelné SD rozlišení, do toho snad ani nikdo dát rozmáznutou reklamu nebude chtít, když z toho divák nepozná ani na co ta reklama je. :-D
FHD je u nás za 259 Kč, přitom HBOMax je za 199 Kč a Disney+ 199/169 Kč (podle toho jestli divák zaplatí na měsíc/rok dopředu).
4K je za 319 Kč.
Pokud je za 123 Kč aspoň FHD, tak je to polovina normální ceny. A tahle informace chybí tady i na Novinkách.

Jinak teda platim všechny 3 služby a až to nebudu moct utáhnout, tak první poletí Netflix. Osobně si nemyslím, že by byl horší než ostatní, ale není ani lepší a přitom je dražší. Že bych ho nahradil předplatným s reklamou, tak to ani kdyby to stálo 1 dolar měsíčně. Proč asi vůbec nemám TV a koukám přes KODI na ty VoD služby? Abych neviděl už nikdy v životě reklamu!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Koukám, že se někdo dostal RedMaXovi na účet. Tohle zní celkem rozumně. Navíc RedMaX by nikdy neměl 3 VoD služby. Koupil by si nějakou až...... To nemůže být on. :) Nebo je to ten druhý RedMaX?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Eště ke všemu se na to RedMax nestíhá ani koukat. :-)
Platim to rodičům, co jsou v důchodu, tudíž to s nima sdílim a občas na něco také kouknu. ;-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

preco smolu? Toto snad nikto s kladnym IQ za 5€ nekupi, ked verzia bez reklam stoji 8. Cakal som tak 2-3€ max.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Netflix zavádí něco, Češi mají Stream Cinema plugin do Kodi.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

KODI mám, normálně tam mám pluginy na Netflix, HBOMax, Disney+, normálně se přes ně přihlašuju ke svým placeným účtům. Nevim, co to je ten "Stream Cinema plugin"?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak to je drsný, piráti už mají i vlastní wárezáckou VoD. :-D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To seš tak šest let pozadu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.