CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Netflix zavede předplatné s reklamami. Pomůže mu se zvednout z -71% pádu?

Netflix pro mě už dávno ztratil kouzlo... Vydávají každou blbost, že se mezi tím už nedá najít nic koukatelného... Jejich naprosto tristní anotace o filmu nic neřeknou, ještě snad žádná mě nenavnadila. Od VOD služby bych si sliboval, že ji zapnu a na domovské stránce najdu hned několik věcí, které si chci pustit.
Ne že se budu probírat houštím a doufat, že za hodinu mačkání šipek najdu něco, co možná bude stát za to. Jen abych po pár minutách zjistil, že je to zase převlečená masáž o tom, co je dnes správné si myslet.
Tohle už ani není rozhodovací paralýza, protože při ní se většinou rozhodujete mezi více možnostmi, z nichž každá je lákavá.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Já to kouzlo ani moc neobjevil... Přijde mi docela pitomé spoléhat se na obsah v cloudu, který se může navíc podle aktuální politické situace různě měnit. Navíc já osobně nejsem často na rychlém internetu, takže pro mě je důležitá offline dostupnost. (a to i čistě z archivních důvodů - právě kvůli toho, že nikdy nevím, kdy co změní nebo smažou)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dají se tam pořád najít věci co jsou zajímavé. Altered Carbon, Lost in space, Arkane, Squid game,... Akorát je to často schované pod populárními věcmi. Witcher mě ale třeba hodně zklamal. Hrubé změny příběhu, úpravy postav, ....

Doporučení moc nefungují.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"za první tři měsíce tohoto roku odešlo více než 200 000 předplatitelů. "

Jsou v tom i odejití předplatitelé z Ruska? Čekal bych, že jich tam bylo daleko více.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Netflix si nadělal na hlavu pruděním předplatitelů s rodinným balíčkem, a dorazil to politicky korektními filmy a seriály. To si jako myslel, že mu za to budou platící zákazníci tleskat? 90% lidí je hetero mužů a žen a chtějí mít normální rodiny, tak proč v 95% filmů jsou přesvědčováni o tom, že jsou ti špatní? To už si pomalu nešlo pustit film, kde by hlavní hrdina, nebo jeho největší kámoš nebyli minimálně gayové.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Přesně tak! Když je jejich 99% produkce pro 4% je hot jasné že jim zbudou ze všech diváků jen ty 4% :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je tam Hercules legendary Journeys? Je tam Xena? Je tam digimon adventure? Je tam Buffy vampire slayer? Je tam Golden Compass? Je tam skoro jen samý kulový a ne to co mě baví.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Předplatné Netflixu jsem zrušil. Ono bylo ze všech služeb to dražší, ale budiž bylo to vykoupeno velkým počtem 4K obsahu.
Problém je v tom, že Netflix produkuje v posledních letech už jen nesmysly plné woke kultury. Nemám nic proti menšinám, ale nemusím se v každém novém seriálu koukat na stále větší a větší zástup nejrůznějších menšin. Neskutečně to přehnali do bodu, kdy to není přirozené a je to vyloženě otravné a já prostě nemám důvod se na to dívat a tím pádem za to platit.
Podobně přehnané mi přišlo množství obsahu korejské produkce. Korejská herecká škola je dost specifická a zase ... ono je to fajn zpestření, pokud je to podpořeno dobrým příběhem a vizuálem ... ale když je to toho moc a v každém seriálu je ufňukaný ukřičený a hlavně nevychovaný korejec šmelinář, tak se toho člověk velmi rychle přejí.
Prostě nemám aktuálně jediný důvod si platit Netflix. Nemají obsah, který by mne zaujal. A za senu Netlixu mohu mít HBO Max v ceně pro stálé zákazníky, Amazon Prime a brzy příchozí Disney+ v akční ceně. Tři VOD služby, které dohromady stojí jako Netflix a po pravdě dohromady nabídnou obsah, za který si rád zaplatím.
Ať se Netflix radějí soustředí na normální zajímavý obsah a ne pochlebování LGBT...++ komunitám a nebuzeruje zbytečně své uživatele jen proto, že svůj účet dali třeba i na telku rodičům. Aby mi někdo nabídl službu pro 4 zařízení a pak mi ale nařizoval, která to být mohou a která ne, je pro mne tedy absolutně za hranou.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Co to je za kecy tady?

Si prohlídněte ty ostatní VoD služby, co nabízí a jaké mají uživatelské rozhraní!

Doporučuju Amazon Prime Video, ať vidíte pořádný tragédy. Nezapomeňte zapnout české titulky = strojový překlad. Zoufalci!

Netflix jednoznačně stále v legálních službách vede. Jistě na torrentu je všechno a zadarmo, jenže sorry, ale je to tak trochu zlodějina. Takže osobně jsem zakotvil u Netflixu a k tomu jsem přidal i HBO Max, které sice není tak dobré jako Netflix, ale ani to nejsou zoufalci typu Amazonu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.