CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k HD remake: Vývojář vytvořil v Unreal Engine 4 scénu z prvního Bioshocku

Nevidím žádný, pro mně podstatný, rozdíl. Hru dělá zábavnou atmosféra a hratelnost a nápad, ne čočkové efekty. Ty v reálném životě mohou zažít pouze nenasytní pojídači luštěnin.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Grafická stránka podle mě zase tolik úžasná není, čekal jsem víc. Škoda, že ukázka běžela na pomalém stroji a obraz není plynulý.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Bioshock má především dokonalou atmosféru a k tomu opravdu žádná čočka není potřeba.

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

To je na téma "najdi pět rozdílů". Dost možná je to vinou špatně vybrané lokality, ale přijde mi to stejné, jako původní verze.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ona samotna vymena enginu toho zase tolik neprida, grafika, tj. modely a textury stale zustavaji puvodni. Valve tez vydal HL1, ktery bezi na Source enginu a krome par veci to proste nepoznas.

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

Tzv. HD remaky mě taky nikdy nepřišly zajímavé. Když hraju hru, tak kvůli ději, akci, ... a nekoukám kde je jaký efekt nebo čočka :). Co mě spíš na starých hrách vadí jsou zastaralé herní systémy (myslím tím hlavně ovládání, způsoby levelování v RPG např. a tak). A to nikoho nenapadne předělat :)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Treba pro serii Stalker existuji i modifikace, ktere upravuji herni system a pridavaji nove veci. Stalker SOC mel puvodne obsahovat i moznost opravy zbrani a brneni, ale do finalni verze se tahle moznost nedostala. Novejsi mody, napr. Autumn Aurora, tohle pridavaji, a navic i moznost spanku, coz z cele hry dela prijemnejsi zalezitost - ne jednodussi, ale prijemnejsi.
No, a o tom, ze moderni Doom enginy umoznuji pouzivat mys ani nemluve :)

+1
-17
-1
Je komentář přínosný?

no ono je asi hlavne podstatne u akych hier sa ten HD remake robi ... hram typu "bioshock" to vela "na krase" neprida ...

ale zas taky remakovany AGE of Empires ... resp. Knights and Merchants ... by bola super bomba ... hra to bola skvela uz za cias "win98" ... takze by ten remake iba pridal na jej popularite (kedze to zvlada iba 800*600 alebo 1024*768).

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.