CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Nikola u svého tahače na údajně vodíkový pohon nevyvinula ani jeho design

Jak nevyvinuli jeho design? To se da rict o vsem, ze to nevyvinula firma, ale nejaky jednotlivec, ktery pro ni pracuje, v tomto pripade nejaky chorvat. Takze jde o zcela irelevantni informaci.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

je rozdil, zda to je tzv. inhouse, jako napr. tesla, kdy veskere designy delaji jeji zamestnanci vs. kdyz to je od externiho dodavatele.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Když ale právníci firmy tvrdili, že to navrhl ředitel firmy sám doma ve sklepě "na koleně", tak je to asi trošku problém. :) Nějaký ten trestný čin podvodu nebo nějaká podobná maličkost...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Takových úsměvných momentů je tam víc. Např. k samopojízdnosti Nikola One se ten jejich šéf vyjadřoval tak, že na výstavách otevřeně prcal před tiskem hlídače, ať to pořádně hlídaj a oplotěj, ať jim s tím nikdo nevodjede... No a ono to ve skutečnosti ani vodjet nemohlo, protože to (nikdy) nemělo motor.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jinak řečeno je celá Nikola jeden velký scam, kde se někdo snaží napakovat na dnešní vlně rádobyekologie a pomalu se mu to začíná hroutit.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Bohužel v rámci dotací do EKO takových případů bude patrně jen přibývat :(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No co co co: https://bit.ly/2AIIk8e Aspoň si můžete říct, že je to takové DEMO, a že Vás to nic nestojí. Tedy s vyjímkou času, který trávíte tím, že se rozčilujete.
"Ať žije outsourcing, nebojte kur**y dodáme" MX

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.