CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Nokia Lumia 1020: Revoluce ve fotografování mobilem?

Kapacita 32GB by měla stačit, ty fotky stejně půjdou hned do Microsoftího cloudu, kde je protřídí NSA a zbytek vymaže ta funkce na cenzuru závadných snímků. Navíc na MS app store stejně nejsou žádné aplikace, takže nebudou ani zabírat místo v interní paměti. Pozitivně hodnotím foto pouzdro s integrovanou baterií, která se bude hodit až nevyměnitelná baterie v mobilu chcípne. Takže nakonec se jedná o solidní příspěvek do mobilní řady Asha, s poněkud slabším hw a je velká škoda, že Nokia nezvolila některý operační systém vhodný pro smartphony místo Widlous.

Omlouvám se za poněkud trolí příspěvek, ale nějak jsem si nemohl pomoci, je mi Nokie líto, měl jsem od ní řadu mobilů a N900 mám stále v záloze a takový osud, který ji připravil ten agent Microsoftu ve vedení, si nezasloužila.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

nerozumiem preco nie su k dispozicii fotografie v plnom rozliseni. je rok 2013.

+1
-79
-1
Je komentář přínosný?

Možná by pak bylo poznat, že to rozlišení to fyzicky zdaleka nemá.
No a nebo jsou podřízeni omezujícímu redakčnímu systému.

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

Pravdu máte oba dva. V době vydání článku nám byly samply od Nokie k dispozici pouze v tom zkomprimovaném formátu. Navíc se na nich podepsal i náš "skvělý" redakční systém. Avšak v průběhu dnešního odpoledne se nám podařilo ve spolupráci s programátory nahrát nové originální ukázkové obrázky v plném rozlišení. Věříme, že teď to bude pro přesnější představu již dobré. Díky za trpělivost.

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

ked sme uz pri redakcnom systeme, preco sa mi v cistom FF aj Safari uvodna stranka donekonecna reloaduje ? V opere ide ok.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

mam ten samy problem a pekne ma to uz se*e :/

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Díky za feedback pánové. O problému víme a konečně už i od včerejška víme, co to způsobuje. Bohužel programátoři mají na všechno dost času a i přes opakované výzvy se to trochu táhne - tlačím na vyřešení do konce týdne. Snad se zadaří, díky za trpělivost a shovívavost.

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

super ! Vzhladom na to ze sa to uz tiahne tyzdne, tych par dni rad vydrzim.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

kdyby na tom nebyl ten divno system widle , byl by to zajimavy kousek hw

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

kresba rastru cihel na druhé fotografii je ve středu na telefon úžasná, ale v rozích slitá do blivajzu. kdepak soudruzi z finska udělali chybu?

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.