CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Nokia Lumia 620 - levný smartphone s Windows Phone 8 (nejenom) pro mladší generaci

Tak vida, uz se nam temne casy nadvlady androidu krati:)
Ikdyz teda nechapu, proc tam rvou pul giga ram? Giga by bylo patrne o nejakych neuveritelnych 10 korun drazsich ..... skoda, ale i tak je to super:)
Dnes jsem si nainstaloval do svehu zkomirajiciho androiu Launcher7 a uz se nemuzu na WP8 dockat. Zajimalo by me, jestli to delal primo microsoft nebo nekdo jiny ... protoze je to fakt neuveritelne, ale to prostredi je proste plynule, to jsem snad na androidu nezazil. A to jsem mel launcherpro (o HTC sense radsi uplne pomlcim). Je videt, ze to asi nedelal typicky android programator, ale nekdo fakt schopny, protoze to ma i takovou (v normalnim svete zcela samozrejmou) vychytavku, jako cachovani seznamu aplikaci:)

+1
-17
-1
Je komentář přínosný?

Ja bych tu RAMku nedramatizoval. Inteligentnimu a sofistikovanemu systemu 512M bohate staci. Toto neni Android..

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Možná by jsi mohl uvést, jaký telefon tedy máš? Ať víme, o kolik generací starší android ti nevyhovuje ve srovnání s telefonem, který je teď úplně nový a navíc s více jádrovým procesorem.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

takže ty se na systém kde si nemůžeš uprdnout bez dovolení mrkvosoftu ještě těšíš? čoveče já už toho že jsem si s prodloužením smlouvy cosi s WP pořídil lituju... no ale jak chceš, klidně si to kup, možná přestaneš držkovat na android.....

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.