CDR.cz - Vybráno z IT

Far Cry: Blood Dragon je nyní zdarma, unikátní herní parodie kultovních filmů

Far Cry 3 Blood Dragon art
Jak už je letos zvykem, Ubisoft opět rozdává vybrané hry ze své kolekce zdarma. Při svých 30. narozeninách obdaří komunitu tentokrát samostatným rozšířením Far Cry: Blood Dragon.

Být PC hráčem má své zásadní výhody, jednou z nich je, že často dostáváme prémiové videohry zdarma. Ano, sice s jistým odstupem od svého vydání, ovšem kupříkladu takové Far Cry: Blood Dragon je natolik nadčasové, že dokáže bavit i za dvacet let.

Shodou okolností zrovna Blood Dragon je nyní zdarma dostupný ve službě Uplay. Možná si vzpomínáte, že Ubisoft tento rok slaví své 30. narozeniny, a protože to byl asi sakra dlouhý porod, oslava trvá celý rok. Titul se tak stává předposledním dárkem Ubisoftu hráčům, další už zbývá pouze prosinec a veškeré dříve dostupné nabídky již neplatí.

Far Cry 3 Blood Dragon

Víme, že není moc třeba vybízet k stáhnutí něčeho, co je zdarma a zůstane vám navždy, ale pro nerozhodné z vás řekneme pár věcí, jež by vás měly přesvědčit. Blood Dragon je výsledek herního maratonu složeného exkluzivně z fandů Terminátora, Robocopa, Vetřelece vs. Predátora a dalších kultovních klasik. V průběhu tohoto maratonu byl snad všem zúčastněným nitrožilně podáván čistý kofein a heroin. Respektive, jinak si vývoj takové šílenosti představit nedokážeme.

Výsledkem je hra, původně považovaná pouze za aprílový vtípek. Far Cry: Blood Dragon je samostatné rozšíření k Far Cry 3 a hratelností se mu v mnohém podobá. Zasazení, humor a obří lasery střílející ještěři jej naopak od něj posouvají daleko. Jedná se zkrátka o unikátní výstřelek, který se jen tak opakovat nebude. Stačí se přihlásit do svého uPlay účtu a o hru se přihlásit

Tagy: 
Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Far Cry: Blood Dragon je nyní zdarma, unikátní herní parodie kultovních filmů

Čtvrtek, 10 Listopad 2016 - 11:50 | asta | Pri kúpe na Steame si to vypýta Uplay, aspoň mne...
Středa, 9 Listopad 2016 - 22:36 | general100 | Origin k tomu opravdu instalovat nikdo nemusi...
Středa, 9 Listopad 2016 - 22:16 | Pavel Vevera | Ano, titul si zahrajete i bez Far Cry 3
Středa, 9 Listopad 2016 - 22:10 | Misko Uško | co jeto samostatne rozsireni? takze je to...
Středa, 9 Listopad 2016 - 16:03 | Psycho Mantis | - Překvapilo mě, že jste do článku neumístili...

Zobrazit diskusi