CDR.cz - Vybráno z IT

Nová verze SimCity dostane offline režim pro jednoho hráče

simcity
Update 10 pro budovatelský simulátor SimCity nebude vyžadovat neustálé internetové připojení. Novou verzi hry si budete moci brzy stáhnout.

Oblíbená budovatelská strategie SimCity od Electronic Arts a Maxisu se dočkala nové verze, která umožní hrát hru také v offline režimu. Výrobce se k tomuto kroku přiklonil po opakovaných problémech, jež zaznamenal s uvedením poslední verze hry z března 2013, která od hráčů vyžadovala neustálé online připojení. Požadavek na připojení k internetu byl původně přidán se záměrem potlačit pirátství, někteří uživatelé však s ním měli problém. Přihlášení do hry mnohdy trvalo i třicet minut.

"Podporujeme vás, abyste vytvářeli, redistribuovali a používali módy pro SimCity, pokud budete respektovat všechna pravidla a pokyny, které jsme představili. Pojmem módy myslíme všechny modifikace a úpravy SimCity, včetně doplňků, nového obsahu, kódu, vizuální podoby a dalších prvků," sdělila firma Maxis, dceřiná společnost Electronic Arts, hráčům na blogu SimCity.com.

simcity5-6

Novou verzi hry s označením Update 10 si budou moci uživatelé stáhnout prostřednictvím internetu hned poté, jak bude dokončeno testování a ladění chyb. Veškerý dříve stažený obsah a doplňky bude ve hře zachován. "Až bude update spuštěn, všechen váš stažený herní obsah vám bude k dispozici kdekoliv, kdykoliv a bez nutnosti internetového připojení." Po nainstalování aktualizace budete moci spouštět jednotlivé kampaně, případně se připojit do multiplayeru. V módu pro jednoho hráče můžete nově hrát offline, přičemž herní pozice se místo do cloudu budou ukládat lokálně na váš počítač.

simcity 2000
Screen ze hry SimCity 2000 z roku 1994

Simulátor SimCity není v herním světě žádnou novinkou. Jeho první verze vyšla už v roce 1989 pouze pod společností Electronic Arts. Od té doby se grafika výrazně změnila a přibyla řada funkcí. Smysl hry však zůstává stejný - postavit co nejlépe prosperující město. Poslední verze hry s názvem SimCity 5 vyšla v březnu 2013.

Zdroje: 

O "Olga Kolková" K

Redaktorka serveru CDR.cz

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Nová verze SimCity dostane offline režim pro jednoho hráče

Žádné komentáře.