CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Nová Zelda pro Switch/WiiU je už emulovatelná na PC! Vypadá lépe a zvládá 4k

Jak to je s temahle emulovanyma hrama? Ne ze bych to teda nekdy porizoval, pro PC je her dost. Nicmene ciste ze zajmu, to se na emulatoru hrajou crackle verze nebo se to da normalne koupit a zprovoznit original pres emulator?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No pro mne naštěstí byly prvně emulátory (ZX80 ,Bleem, WinUAE...) a pak až ta tuna vzájemných kopií na PC . Sice už to není bomba jako v devadesátkách , když jste si na CD odnášeli kompletní knihovnu svého Didaktiku/ZX spectra či Amigy , ale jsem rád že s emulací stále všichni neskončili . Ostatně co jiného než halda CD image a ePSXe na 64GB kartu v telefonu ;) Teď ještě Androidí HW pro hráče ( rozuměj HDMI out a HW ovládací prvky ) a sNES či DS je zase blíž .

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

vytvaris virtualni HW na kterym naloadis stazeny biosy/firmwary a pak hrajes jenom zkopirovany fily z orig nosicu afaik
zalezi co to je za konzolu, treba cemu nema bios, jen rovnou loadnes vykopirovany soubory z cartridge
u ps2 to muzes jet rovnou z orig ceda a bios stazenej z konzole/netu

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Společnost Nintendo odkoupí celý projekt a při příští Jaguar kompatibilní x86 konzoli jej využije pro emulaci vlastních her ....A pro všechny mimo ho přestane dál rozvíjet .

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To by mohla být pravda, kdyby se Nintendo chovalo logicky. Nejpravděpodobnější věc, co nastane je, že Nintendo vydá DMCA strike na CEMU a pohrozí žalobou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.